Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Купив универзален полнач за батерија за мобилен. Дајте некој ум како да го користам...? :?:
    Му ја знам маката и тактиката, ама дали губи контакт или што ли му е... Го ставам во штек, стегам да стартува со полнење, почнува 3 секунди и светнува сијаличка за мирување. |(
    Глуп

2. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Да има и лосион , но има и маст ! ;)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Подолго време не бев носила обетки на ушите не ми беа целосно зараснати дупчињата но сега кога ставам обетки ме болат и ми потекува гној :worried: :worried: постои нешто или некако да не ме болат ? :^) За матура ке носам големи обетки-тежат а ушињата ме болат :(

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    А бе тие се ненормални , мораш многу точно да го наместиш , да не згрешиш ни милиметар . Јас еднаш толку се изнервирав што не можев да го наместам , па за инат го држев цело време како што сакаше да се полни . Финтата треба да му ја најдеш , а тешко е :) :^)

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Финтата е продавачот да го најдам и да му го акнам од глава. Сељак. :envy:

6. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Убетките премачкај ги со дебел слој прозирен лак (делчето што влегува во ушето) и остави ги да се исушат убаво. Ушите мачкај ги со алкохол. Се надевам дека ќе ти поминат побрзо. :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Еј а што не отидеш од кај што го зема и речеш а бе извини вака и вака , дали може ти да ми покажеш како работи ова ? Јас секогаш кога купувам такво нешто викам ама ако има проблем може да го вратам или заменам со нешто друго ? И се е ок :D Можеш вака да направиш :)

8. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Го прашав уште таму и ми покажа, ама дали батеријата беше ептен едноставно-местечка или не знам што... абе знам да ја ставам, ама само што го приклучам, почнува да полни, 2-3 секунди и прекинува.
    Ке одам да го сменам, ке си земам обичен за телефонот. |(

9. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    За неколку дена правам година дена со дечко ми.
    Навистина незнам што да му купам. Има 20 години озбилен е, а и јас сум не сакам да подарувам тетратки испишани и такви работи.
    Порано му имав поклонето саат за роденден, парфем во друга прилика, мече ( ми беше лигаво ама мерак ми беше бре да му ја краси собатаа).

Се мислев за алка но незнам како идат цените, а и несакам златна сребрена се мислам па ако знае некој нека ми каже одприлика како се движат цените.
    Ако можете и дадете ми уште некоја идеја!

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Па купи му нето што му треба, а ќе го користи, некоја кошула, новчаник, каиш...

11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.435
    Допаѓања:
    9.222
    ^ Зависи со колкав буџет располагаш. Алка, убава, со средна дебелина, златна ти е над 10 000..златото е скапо, јас би одела на нешто друго ;)
    Едит: Ти сакаш сребрена, сега сфатив :D Сепак се сложувам со Лина новчаник е прекрасен подарок за околу 1000 денари, сепак зависи каков...

12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Па баш затоа реков, несакам златна мислев за сребрена. А за каиш, новчаник има се не му треба, кошула маички имам купено веќе!

13. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Ако е пушач земи му некој убав пепелник..
    Доколку не е, никогаш не е на одмет добро вино, фина скапа бомбоњера и ти како трет подарок. :)

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Едно прашање....зарем кога е изборна кампања не треба на сите медуми поденакво да бидат застапени политички рекламирања на сите партии, ама без еднакво, без дискриминации?
    така мислам дека имам читано....па ме интересира ако е така тогаш како а1 се снаоѓа во оваа улога :D

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    па како се снаоѓа сител така се снаога и а1, се добива некој биланс :D

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    женскииии помагајте ме кине грло аман пред матура мораше ли :^) . кажете ми нешто за домашно лекување. пиев чаеви, упсарин и сега се мислам да испијам ибупрофен 400мг. поминаа 5 саати од кога го испив последното упсарин таблетче и дали може сега да се напијам ибупрофен? па утре на лекар :devil: .

17. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.518
    Дали некоја има искуство со ова?Знам дека многу лепи,имам пробано,ама немам носено,па ме интересира дали држи или брзо се одлепува,ако знае некоја нека пише.

18. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Спиев од пет и петнаесет до девет и петнаесет, ке можам да заспијам ноќеска? :worried:

19. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Јас кога спијам толку долго не можам да заспијам до кај 2 и нешто,ама не е страшно де... Направи си купка,пушти тивка музика релаксирај се... Шо знеш можит и ќе заспијаш

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мене не ми правеше ама баш никаква разлика на градите, исто како да не носев :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.