Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.518
    Не,не мислев за тоа,туку дали се одлепува во сред носење :wasntme: ми е страв да не ми се одлепи негде,срамота :lol:

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.759
    И јас сакам да си купам вакво за летово!Ич не ги подзадржува?!Ич,ич,ич?!Да не ги собирам после по пат со се него?!
    Ги гледав и тие лепенките во Џамбо,па може и такви да си земам.За секси летен провоцирачки лук! :D

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Јас дома ги облеков, ама од дома не мрднав :lol: бидејќи не ми беа убави.
    Е сега забележав дека има различни цени на овие градници, од 600 па се до 1200, и мноогу се забележува разлика во лепењето. Затоа провери си убаво ако се решиш да купиш, ако добро лепат на прстот не верувам дека ќе се одлепат на сред носење :)

И да, мене ич ич не ми ги задржуваше :!:

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.518
    Јас го имам дома и го пробав,супер го наместив и лепи многу,како во вакум да си :D ама не знам колку би држело да си излезен негде,ме интересираше дали некоја го носела?

5. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ооооо мене цела свадба ми издржаа, така да не се секирај за одлепување. Може малце одоздола под градите да олабавуваат, ама да паднат нема шанси. После носење измиј ги со млака вода, немаат гајле. ;)

На jarec6 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.518
    МЕ утеши да ти кажам,јас ги купив за апсолвентска ама на крај си викам не се занесувај ќе ти паднат :D песимист невиден сум :D Ми требаше еден ваков одговор

7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Немам носено,но некако ми изгледа несигурно ова :?: :?: штознам :?: па ако носиш,цело време ќе размислуваш дали нешто ќе се деси или не :D ама затоа најдобро е да не се носи,поради претходно наведените причини,што си е сигурно,сигурно си е :D

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не бе, носи го, немаш гајле, сигурно е :)
    јас носам понекогаш на излегување и не ми паднало никогаш до сега, сум се испотила, сум скокала и ништо, си стоат
    Е сега незнам дали големината на градите има некаква улога, моите се така среди накај мали и ми се цврсти и подигнати и не мрдаат многу ионака, и назнам сеа дали овој би стегал. Ама за паѓање, не паѓа....во смисл да се одлепи....а да паднат градите надолу незнам

9. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Може да добијам линк од филмот Црниот лебед (Black Swan) и превод :)

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Ако е пушач купи му зипо запалка:)

Во однос на ова силиконското прслуче, јас си имам купено околу 300 ден. од пазар, ми држеше цела вечер за матура, ама после го фрлив ми се налепи со влакненца и прашина зошо го џитнав низ соба, а за држење држи :)

11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    За втората матурска вечер :P имав фустанче со гол грб, и логично не можев прслук да носам. А градиве мој се една Дебар, една Пехчево. :|
    Си зедов ваков и видов бел ден. ^_^ Поточно градиве мои видоа бел ден. За малку што не видоа де.
    Се одлепи чудово, ни Дебар, ни Пехчево се виде. :worried:
    Си го носев на мене паднат, во просторот над ластикот што беше кај карлицата. :wasntme:
    Срамотилаци.

Поти многу, а лепакот никакви течности не поднесува. Нормално дека ке се одлепи сам.

Инаку, исклучително неудобен е. И Топ-Шоп и све налет да оди. Слушај паталец, не гаталец, подобро без него. Море без никаков. Смрт за лепаците, слобода за градите. 8)

На Lov3 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.759
    Еееи...пишман аџија сега?!
    Ај не заебавај сега!И моиве се Скопје-Тетово,ќе ги бркам по улици изгледа!А јас жива среќна...Не бе ќе го купам,ризик јак,мила душа и со дечко ќе си излезам и ако падне,бар да уќарам нешто од тоа! :D Ама језиво е морам да признаам.
    Овој мојов како ме усрами во Џамбо со овие вие немате поим.Стојам јас си гледам шнолку врагови,а до нас друштво- три машки и едно девојче разгледуваа и овој само прави ееееј и се смее,а јас не го пратам и се вртам ги држи у рака и ме гледа и се смее,ко мало дете со лижавче...кога направив една фаца и кога писнав,шо праиш бе и почнав да бегам,ме посрамоти,овие дечкиве се скичмија од смеење.Кој знае колку било смешно од страна,ама не знам зошто,јас се посрамотив,веројатно ради нивната толку жива и језива природа и тоа во рацете на мојот дечко,среќен и зачуден,имало цициња за купување!Ете така... :D

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Идеа со што да го јадам кремов?
    Леб не јадам, бисквити немам, палачинки незнам да правам....:)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.759
    Со леб.Се зезам.

Со прсти.

15. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^^
    Намачкај си банана со него, and enjoy! :)

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.759
    Ама си безобразен.Имаш други такви теми.

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  17. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    леле еј, јас на мака, они мајтап си тераат :D
    со прсти излеа најслатко ќе биде....

18. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Мајтап или не, перверзни побуди или не, сериозен бев за мојот dirty предлог, банана + крем = добитна слатка (за јадење :D) комбинација. :D

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Имав однос, и осеќав болка. Али имаше разлика од онаа поинаква болка кога не сум влажна. Ова друго беше, прв пат вака. На партнерот пред една недела му се појави црвенило и чешање па беше на уролог му дадоја маст и апчиња, па сега му беше поминато и имавме секс со кондом али ја осеќав болка при пенетрација.
    А имам цин 1 и сега сум во филмови и паники да не ми дошол до цин 3. |( Може да е некоја страшна инфекција? Во четврток имам закажено на гинеколог, али дотогаш ќе се мрднам од умов. |( :worried:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.759
    Ако било како печење,нелагодност која се претворила во посилна болка,можно е и да се работи за кандида.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.