Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.550
    Допаѓања:
    160.754
    Па Фајрквин,да не те разочарам...ама судејќи по годините и новите генерации кои добиваат многу порано и многу порано влегуваат и излегуваат од пубертет...повеќе нема ни да растеш или ќе растеш многу споро,незабележително и минимално.Тоа повеќе важи за малите деца кои активно со тенденција за професионално да се занимаваат со гимнастика,отколку за девојки во пубертет или на крајот од пубертето или веќе излезените.
    Јас од 15-6 години немам мрднато со висината и тоа доцна влегов во пубертет.
    Него...не ти е малку доцна за гимнастика?!Обично од многу малечки започнуваат кога се поеластични и со активно вежбање си остануваат такви.

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Па искрено и немам видено високи гимнастичари :?: Можно е да е точно тоа, али дека телото се оформува совршено нема збор.

3. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Девојки ај која знае нека ми каже каде е Украинска амбасада кај нас :?:

4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.263
    Допаѓања:
    57.075

Абе види - не е дека гимнастичарите се ниски затоа што останале такви од вежбање, туку ниските луѓе всушност подобро изведуваат такви дисциплини. Па ако извиши ненадејно, се намалува еластичноста и подвижноста, затоа оние добрите што остануваат се такви - мали и лефтерни :lol:
    Штом си веќе извишена немаш гајле, тоа можеби важи за професионалци што почнале да се виткаат од 4 годишна возраст.
    Баш убаво ќе ти делува врз оформувањето на телото ;)

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    пејст/на/линкот/што/сакаш/да/го/копираш/за/да/се/влезе/со/кликање/диреткно/на/него[/b]]името/како/сакаш/да/се/вика/"кратеницата"
    Мисла дека ме разбра

На Monna.Monna и 2468 им се допаѓа ова.
  6. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.026
    Спроти Државна болница, од страна на Водњанска, во тие уличките, не знам како поточно да ти објаснам, ама лесно ќе ја најдеш.

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јадев на еден роденден, бели слатки како со кокос одозгора ама се тресат :wasntme: :D Како да ви објаснам некако меки а појма немам какви беа.. Знам како ќе ви опишам, како пијани се мавтаат лево десно :rofl: Сериозна сум, како коцки беа и се тресат не знам како желе нешто, ама не е желе :tmi: Одамна беше тоа, а никако да дознаам како се викаат и рецепт да најдам. Ако некоја домаќинка препознае за кои слатки станува збор, ве молам известете ме. Ја отеков мајка ми се „слатките што се тресат“ :D

На SanjaKirchner му/ѝ се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^Да не е мачмалоу случајно? :wasntme:
    (не дека се тресе многу, ама тоа ми текна прво :D )

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cija-si

Cija-si Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    50

на ова и јас мислев... течно рафаело...како такво го знам :))

10. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Девојки верувате дека на 21Мај ке биде крај на светот? :D :D :D

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Не. Со оглед на тоа што „Крајот на Светот“ стана настан кој се оддржува на секои 3-4 години. А и не им верувам на секташи кои делумно успеаа во целта да ги исперат мозоците на граѓаните, за жал.

12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Кажи и на мајка ти да ти направи желатин коцки со кокос и ќе знае за што се работи ;) Не можам да го најдам рецептот. Како пена или мачмелоу се, така??? :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Знам дека сега е касно, ама за друг пат ако се најдеш во сл.ситуација, коректор барај по канцеларија, оној за бришење, јес да е бел па се познава ама барем нема цела холахопка да се искине.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Не.

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Hе бе каков крај на светот,треба да се видам со моите,плус гатачката ми рече ке имам две деца,а сега само едно имам :rofl: :wasntme:

16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Леле јас ја носев оваа силиконска глупост на мене пред 5 години на матура, бидејќи имав гол грб а топот ми беше свилен и апла немав избор..
    ОДВРАТНО Е.
    Прво, ти се лепи за брадавицата и најгадното чувство на свет е кога треба да го извадиш!
    Второ, мааааалку да се испотиш...а ќе се испотиш МНОГУ пошто самиот прслук ќе те поти, одма ќе се лизне од тебе..
    И трето, но ништо помалку важно од другите, не дава никаква потпора или нешто..единствено брадавиците нема да ти се познаваат... Ако имаш големи гради, не сметај на тоа дека ова ќе ти ги прибере :D
    Остави ги партизанките у распашана команда и фурај си.

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Лолита фала!!! Како не ми текна бреј! А јас сапун ставав вчера :D

А у врска со прслуков кој го зборите, појма немам дали држи или не држи, ама, има едни „цветчиња“ кои се продаваа порано по продавници како Tally Weil, New Yorker, Terranova...и слично, се лепат на брадавиците за да не се познаваат во лето.

Така да Јарец, партизанките, шо би рекла Дафни :D , распашај ги и прикриј ги со цветчињата...односно пробај да се распрашаш негде, може уште ги продаваат, хм?

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Имаше тема за поткожни влакненца нели ? :^)

19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Тогаш сум на свадбаааа и кума сум, па ако не ми се погоди шминката и флизурата ќе биде крај на нервите на маж ми :lol:

20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    СДП дали частите за роденден на работното место и како со што, колку?
    Лани купив бомбоњера и кока кола ама оваа година не знам што да правам, дали да правам благо дали да купам благо |( да не кажат дека сум скржава :P се зезам ама у дилема сум.
    Ако имате рецепт за некои згодни за на работа колачи за ваква намена Ве молам за рецепт.
    Да напоменам дека бааги сме, околу 20 вработени горе, на другите доле не им носам :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.