Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

^ Доле под Зачувај-Преглед-Испрати имаш Опции-Прикачи фајл. Ќе кликнеш на прикачи фајл, ќе ја најдеш сликата и така :D

Има ли негде во Скопјево школа за ориентални танци? Многу им имам мерак удрено :)

2. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

СДП кои се теми имаат ограничување. И како иде тоа ограничување по теми, за некои знам, но кај оние мислења на кои имам лајк, стои едно дека немам дозвола за таа категорија. Бидејки неможам да најдам за која станува збор ако може некој да ми каже??

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Мислењето ти е избришано,нема ограничување никакво.

4. martinuska

martinuska Популарен член

Фала за помошта за да ја ставам сликава. Наопачки е ама да ве прашам. На сандали знам дека не личат холахопки ама сакам да носам да ми бидат поубави нозете на матура:$ . Ај дајте совети едно друго. Башка ако носам холахопки ке ми се лизгаат :^) . И не знам што да правам. Чекам да пишете :*

5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Па земи си од оние хулахопки што се без такви здебелени делови кај прстите и кај бутките. ;)

6. lunicka

lunicka Форумски идол

Пробај од тие новите ,не се сеќјавам сега на која марка и припаѓаат.. ногавицата од хулахопката се закачува или подобро кажано се навлекува на палецот и малото прсте...така да прстите се голи а нагоре си оди хулахопката мислам дека беа некаде околу 220 денари :) :)

7. martinuska

А само прстите се голи така? Јас планирав да прашам да не има некои до под пета :$ многу се лизгаат пробав. А има силиконски влошки ама дали нема да се лизга пак кој знае |(

8. lunicka

lunicka Форумски идол

Да, само прстите се голи,а за пета ..хмм..не верувам дека може да постои таква ,логично е дека ќе се лизга..а за силиконските..да пробаш да видиш..многу зависи и од калапот на сандалата :)

9. lola-86

lola-86 Истакнат член

Немој да носиш-мое мислење...јас не можам да носам хулахопки со сандали никогаш.Ќе си ставиш некое добро млеко за тело,севентин на пример со ситна прашина е светлуцаво и супер ќе си.а има пудри течни за тело па ако имаш некои потреби за тоа можеш на тој начин да ги решиш.Поздравче.

10. martinuska

Не знам што ке правам. Имам еден мал белег на коленото што се залепив за каминот зимоска па да му ставам пудра на тоа. А холахопки ке одам ке земам па кога ке го облечам фустанчето утре ке видам. Фала ви :)

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Пак јас.Ви здосадив ,зар не? :wasntme: Ај ќе ми простите. :lol:

СДП колку се зајчињата?Сакам да чувам,ама не некое што расте многу,некое со помал раст.
    Ако знае некој,нека ми пише ЛП.

Merci beaucoup.

12. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да прашам колку е добро и здраво да се пијат апчиња L-karintin, имам читано за него дека дава многу енергија и дека намалува апетит, па имам видено во аптека, и се мислам дали да си купам :wasntme:- некако во последно време ептен исцрпено се чувствувам :( а периодов ми треба енергија.

Го има демек во новото кафе на Гранд- Слим енд фит, ама немав некој долгорочен бенефит :lol:

п.с. Не знаев кај да прашам, па затоа прашав во општата тема за прашања- ако треба, преместете ;)

13. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Сесилија здрави се многу, л-карнитин или левокарнитин е неесенцијална аминокиселина, се создава во џигерот и бубрезите од две есенцијални аминокиселини метионин и лизин плус Б6 витамин, железо и ц витамин. Не го намалува апетитот, туку ги метаболизира масните клетки и ги претвара во енергија, затоа е многу добар согорувач на масти и се препорачува во многу диети. Учествува во стварање енергија, ја зголемува снагата и издржливост на организмот. Исто така овозможува организмот да издржи поголем физички напор и е делотворен при тренирање. Само пази кога ќе земаш, провери убаво што земаш, бидејќи има некои комбинации од л-карнитин со тестостерон во мали количини, кои се исклучиво само за мажи.

LivingGlam and sesilija like this.
  14. Abeja

Abeja Популарен член

5-ка оди од рекорд па право, не врти лево како што врти 50-ка после семафорите нели? Или грешам? Поминува покрај ординацијата на Д-р Анчевски? :?: Како изгубљени германац сам :^)

15. martinuska

Право иде да, не врти како 50ка. А не знам дали поминува од таму зш не знам каде е ординацијата точн :) о

Abeja likes this.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Поминува пред ординацијата а станицата е малку подоле кај поликлиника Идадија.

Abeja likes this.
  17. macence85

macence85 Популарен член

Жеснки ај и јас да ве прашам нешто, ова моето можеби повеќе оди за во фитнес да си прашам, ама ќе ми простите ако е така. :tmi: Која рутина на вежбање е најдобра за добивање мускална маса? Не сакам да слабеам повеќе, ами само да се обликувам и да добијам мускулчиња. Моментално дaунлодирам пилатес, ама незнам дали да побарам и нешто друго? :?:

18. Linn1

Linn1 Популарен член

СДП, што и имаат ставено на девојчево на образите? Руж ли е, бронзер ли е. :?: Сакам и јас таквоо :devil: хаха :D

Attached Files:

19. karina8

karina8 Популарен член

Сдп кои се поубави масла за коса, на Галафарм или Фитофарм :?:

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Некој бронзер со светки е, имаше порано еден од Орифлејм, ист ваков ефект се добива со него.
    Туку многу грдо нашминкана е бе, што е ова со очите, зафрканција е сликава или сериозно излегла вака од дома? :o

Thread Status:
Not open for further replies.