Uste neostvarena fantazija i želba mi e dp/ MFM ..se drugo sum probala i uživancija e MFF isto kako i samo so devojka..iako odamna bilo sepak e slatko i se pamti takvo ubavo iskustvo..
Ќе се преработиш многу ги има таквите,треба во групи да се поделиме жениве со исти интереси во врска со ова. Иначе стреп-он е вештачки пенис што се прикачува долу?
Sakam nekoja ljubomorna svekrva sto ne i dava na snaata da "mrdne" da ja vrzam nea i snaa i , snaata da ja ebam onaka dobro kako sto znam so golemiot kur, a svekrvata da se pali da place da go primi , i da ne dobie nisto.
Со две другарки да ме зафркаваат, исмеваат, да ме врзат за врат со хулахопките и да ме шетаат низ собите како кученце и да не лајам да ми ги стават во уста хулахопките. Сакам такви играрии само...не секс, само femdom.
Само еден мегусебен мал допир на двајца кои се родени еден за друг,после кој се случува пребрзо соблекување каде на парчињата облека во тој момент се гледа како на најголем неприател,но истовремено тоа е пропратено со постојани бакнежи како да сакаат мегусебно да се изедат секако не во буквален смисол. Сексот трае кратко време но и двајцата ослободуваат толкаво количество на енергија како да воделе љубов со часови.