Оти? Некои се палат баш на то... У ствари повеќе на mommy and daddy, because of the corelating issues... I suppose
Некој помлад со mummy na 45 годишна од Македонија да и се обраќа, мислам дека би го исфрлила од кревет. А тоа што ти збориш поише е daddy- little girl застапено. И коа шпанците викаат аи папи, не мислат баш на татковска фигура. Come to daddy- исто не е татковски Тетка, теткица, мене ми има одвратни асоцијации во секс. МоЖ оти нежљм 45 уште
Јес бре, слажем се. Ама не и велат на кугарката милфица : Auntie Rebecca.... Капиш? За обраќањето ми беше. Евентуално Мисис таја и таја ја викаат
Знам и за вака: Come hear you naughty boy! Mommy's gonna teach you a lesson! *Don't shoot the messenger
Ете така! Имаше еден јапонски илустратор шо праеше ептен јаки слики баш со такви жгољави мажи и расни жени од типот: Обем на една цицка, поголем од глава. Чеј ќе пробам да ги најдам.
Напишав key words> facesitting illustrations Japanese author Google replies > Namio Harukawa Google knows everything https://www.instagram.com/namio.harukawa.art/?hl=en