За тебе е грозно, за мене не. Секој со своите преференции. Ако партнерот одржува редовна хигиена и најбитно ако сакаш да го направиш тоа, не би било грозно.
Kakva saka neka e higienata, za mislenje e tamo da stavas nesto drugo so kondomi so cuda, a ne pak jazik. I wc soljata redovno ja mieme i so gelovi detergenti domestosi, pa ne e za lizenje.
Каква споредба. Епа ако така, тогаш ни орален секс не треба да имаме, исто е. Затоа реков секој со своите преференции, јас сакам, ти не сакаш.
Аман бре, зошто сте упорни да докажете дека нештото е гадно, секој човек сам посебе е индивидуа и се е индивидуално…не ми е јасно кога запнете нешто, да секој има право да си пише свое мислење ама забегувате во мислењето на другиот член и се обидувате да му докажете дека вашето е попаметно, дај живејте мало. Што се однесува до “rimjob” бидејки сум љубопитен во умот и сакам повеќе работи да пробам независно од кој сегмент, случајно ми е пробано онака ме изненади партнерката и искрено ми беше феномен
Сум пробала многу работи, но си имам листа и на тие што не сум ги пробала, а сакам да ги пробам: - конечно да ми успее да сквиртнам (пробано се, џабе) - дупла пенетрација со двајца мажи (до сега само со маж + вибратор) - четворка со маж, јас и уште две жени (до сега само четворки со други парови) - петорка со уште еден пар + девојка Мислам дека до сега сум ги пробала сите фантазии кои сум ги имала, овие останаа.
Па технички не знам после која бројка спаѓа во оргија Мене оргија ме асоцира на повеќе луѓе и гужва, а фантазијата ми е конкретно ваква петорка