Sakam dodeka ja ebam da mi zboruva za toa deka me izneverila primer vo nekoja diskoteka i da mi raskazuva kako ja ebel u wc..
ke si nadis devojka,a za toa vtoroto ne vervam deka si grd,nema sansi,daj malku imaj si selfrespect,nema grdi luge na izgled,samo vo dusite
Испаѓа дека сакаш да пробаш секс со било кој. Испаѓа дека немаш или не си имал секс до сега, или си имал само со мажи па сега сакаш да пробаш и со жени. Пошо си ги пишал и помлади жени, и жени на твои години, и околу твои години, шо значи и постари од тебе сакаш да пробаш... Пошо темата е сакам да пробам...
Скраја да е.. машки ти да пробаш пошто си ајрон мен а јас пишав зошто е таква темата а за да ти докажам дали имам пробано или не нема како така да несуди ако незнаеш или не си видел
Куклоад јебига разно разни (забегани) има... Па и што важно е да уживаат ако нема кој да му ја еб. нека ме бара
Имам 22 год, многу би сакал да пробам секс со 30+ годишна, онака да ја задоволам максимално што можам, само што не знам како би ја пронашол таа личност, сепак е разлика во годиини..