Извини на СЕБЕ зашто ебано живеам по приказните на Дизни, и се вон тоа сценарио ме растажува! Извини на ДЕЧКО МИ зашто сум ебан глуп емотивец, избувлив и непромислен! Извини на МАМА зашто ме моли да не се нервирам, а јас не ја слушам па покрај срцето сега уште две глупости лечам... Извини на ДАДЕ што не ти посветувам доволно внимание... Извини ТАТО што само сакаш да помогнеш... Извини на себе што сум преголем мазохист... Извини хани што не сум совршена, туку сум далеку од тоа... И извини што ти направив вчера проблеми
сакам да му се извинам на еден другар.. извини што брзо избувнувам, извини знам дека направив грешка, ти не си крив во случајов..ама што да правам кога брзо се лутам.. извини што не ти се извинив,знам дека треба ама... Спојлер чекам извинување од таа женска ти
мамичке извини што некогаш сум мн мрзлива и не те слушам кога ме советуваш сестричке извини што каснам со работата што требаше да ја завршам љубов моја.. извини што ти го пукам филмот. не треба да се лутиш за ситници. те сакам највеќе. си знаеш и самиот <3
дебели извини шо не ти поверував дека си дома и шо те натерав да излезеш од дома за да ми докажеш некои работи!
...на бебенцето мое бело! Извини, сонце, навистина не сакав вчера да ти ги наполнам ушињата, устата, и веројатно плуќата со вода...ама искрено, сакав само да те искапам!! Добро, не остана и ти покусо. Ме преплаши до смрт со тоа легнување на кеј и изглед „давам душа помагајте“!
Извини мамо што некогаш викам Извини тато што не те слушам постојано Извини дадо што ти кажав дека ти смрдат нозете се шалев
сакам да се извинам на една прескрасна личност.. извини што не те сакам онолку колку што треба, онолку колку што заслужуваш !
СДмуСИ на брат ми затоа што додека тој спие јас штракам по тастатурава, ама па 2 е часот, оправдано ми е.
Еве извини! Не можам директно на тебе да ти кажам, затоа што сум премногу горда?!? ама ете извини...Знам дека не требаше да те откачам тогаш, знам дека ти требав, знам дека дадов ептен глупав изговор и знам дека се однесувам идиотски и дека те излудувам!Но зашто тогаш сеуште се враќаш? Зашто си секогаш оној кој прв се извинува, иако во 99 % од случаите не си бил виновен!! Идиотка глупава сум, и тоа допрва ќе го сфатам...
Петко драги извини, баш си срцка, и она не е љубомора тука јас себично те чувам, зошто знам колку вредиш, и колку се ретки тие како тебе... Се е тоа од љубов
Сакам јавно да им се извинам на Господата Никола Груевски и Бранко Црвеноски што така остро ги напаѓав. Господа простете ми сеуште бев мала и не знаев дека вие ова го спремате и планирате. Јас мислам дека Бране стотици стечајци остави без работа и Грујо намерно не отвара нови работни места за да си ги наполнете џебовите со пари. Откако дојдов на ФЕМИНА сватив дека невработеноста во Македонија е направена за да седиме ние така по форуми по цел ден. Ако не знаете колку невработени има дојдете во работен ден околу 13 часот на Форумот на Фемина па и на други форуми и видете колку луге седат. Не е битно што сме полугладни, полуголи и полубоси важно ние тука сите сме паметни. П:С. Отворете и во темата секс кога сте веке тука да видите дали има потреба од сексуално образование на младите или едуцирајте ги одговорете на прашања од типот ’’Дали сум трудна што ми сврши некој на стомак’’ А и на моето прашање ’’Зошто и покрај тоа што вашата политика нас со години не е*е македонската нација нема голем наталитет. Дали тоа значи дека сте стерилни’’ Поздрав
Сакам да се извинам за сите офф топици што ги испишав вечерва ама неможев да се воздржам, темите беа многу "интересни"