Еве и овде сакам да и се извинам на Miss.Ricci . Си знае таа зошто . Извини мила , ветувам во иднина ќе бидам повнимателна .
Сакам да му се извинам на “дечко ми“. Иако другарка ми не е крива што не намести заедно и не сум ни јас крива што не те сакам. Извиниииииии
На мојот другар поради тоа што ни на крај памет не ми падна дека она ти е мајка.. извини шо сум толкав дебил и шо така грдо се потсмеав заради истото, ти си храбро и паметно момче и од секогаш те почитував. Знам дека од тука натака нашето другарство ќе добие поинаква форма, и многу ми е жал...
На мојот другар. Извини, не знаев дека ќе се налутиш за таква глупост до степен да ми речеш повеќе во животот да не ти пишам.
Сакам да се извинам на моите родители. За сите мои испади во студентските денови. Фала што сте се потрдуиле и што ми дававте подршка, а јас што не го сфаќав тоа. Сакам да им се извинам за тоа што еднаш излажав дека положив еден испит и после ко за беља паѓав секоја наредна сесија, па кавги, плачки, а никогаш лошо не сте ми помислиле ниту сте ми кажале. Сакам да се извинам за периодот во втора кога не учев, љубовта ми беше поважна. Имав период кога страшно крахирав, и ништо од рака не ми идеше, но со секогаш бевте тука да ме ислушате како плачам. Сакам да се извинам уште еднаш за шарката од вратата од мојата соба, што ја скршив при трескање од бес и аздис последниот ден кога полагав кога се каравме зошто не ми се фаќаше книга. Извини мамо, Извини тато. Ве сакам
... На моите другарки што можеби несвесно а свесно ги запоставувам. ... На моите родители, што некогаш сум крајно импулсивна, и бесна на некои нивни грешки, а впрочем, бескрајно ги сакам и почитувам... ... На сестра ми, што колку и да ме нервира, едноставно е различна од мене, и сакам да и се извинам што сум помалата сестра што морала да ја влечка секаде со себе, и да трпи мои испади ... На сите луѓе кои ме сфатиле можеби погрешно, навредливо, во било кој контекст.
На мојата мајка, која крајно ја изнервирав денес.. Извини мама, нема да се повтори ништо слично на ова, од тебе ми е секогаш просетено но мое е да кажам и да се извинам
На Ади, за комбинацијата од матура. Мене не ми се свиѓаше, и грубо се изразив. Се извинувам стварно многу.
и на мама и на тато што сум понекогаш неподнослива, на глава им се качувам-ова за мама важи особено за финансискиот дел(конкретно за телефинските сметки) знам дека заслужуваат подобра керка од мене и на брат ми што понекогаш знам да му кажам тоа што не треба-и на глава да му се качам за ситници заслужува подобра сестра од таа што ја има
Неколку дена мислам дека сите луѓе, за кои сум,било кога во животот осеќала грижа на совест заради нешто, мада не сум се нешто замарала со нив... ми се извртеа низ глава. На сите тие луѓе би им се извинила, но не би го сторила тоа во реалноста денеска. Поминаа времиња, и не би да отварам некому рани за да ми е полесно на мене. Не дека нешто некад им сторив. Не им сторив. Ама па баш и тоа е проблемот. Подоцна во животот сфатив дека треба, баш за нив треба да сторам и на нивна страна да застанам... не да премолчувам и да оставам други да изиграваат кралеви на џунглата. Али бев дете тогаш. Ептем дете. Преку нив требало и да сфатам. И за тоа ми е жал плус. И така.
Дај не треси глупости бе, преиспитај се. Стварно имаш 24 години?? Како некоја неизживеана се понашаш ке треба албанец за маж да земиш
На сите околу мене.Во последно време сум стварно неподнослива,се лутам за ништо,лесно избувнувам,се нервирам...А особено на мајка ми и баба ми сакам да им се извинам.Во последно време заборавив колку вредат и се понашав не фер кон нив