Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да се извинам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Boyfromtown, 7 мај 2010.

1. Keti-26

Keti-26 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Сакам да и се извинам на мојата најдобра другарка. Пред неколку дена премногу ја повредив. Претерав со зборовите ,не внимавав што кажувам. Сега е на одмор и се немаме видено неколку дена, речиси цела недела многу ми фали а се срамам да ја погледнам во лице. Премногу ја сакам! :inlove:

2. planet

planet Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    73
    Себеси да си се извинам. Што мислев оти јас сум таа што греши. Извини Плането!

3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    На моите родители, поготово на мајка ми, бидејќи понекогаш навистина се однесувам дрско..
    На брат ми, бидејќи понекогаш премногу го нервирам.
    На дечко ми, за испадите кои се обидувам да ги контролирам, иако се е од љубов.
    На баба ми и дедо ми, бидејќи немам многу време да одам често кај нив на гости.
    :)

4. Sunny-Boyd

Sunny-Boyd Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    Сакам да се извинам...

1. На дечко ми кој сега ми е лут поради тоа што „му бев лута“ бидејќи немаше време да излезе со мене, а толку многу го сакам... ;( :l:

2. На другар ми на кој му изнакажав толку многу грди работи, а сега се каам. :worried:

3. И на моите родители на кои им се дерев без причина, а не беа криви. ;(

5. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    9.229
    Сакав да се извинам на сите оние на кои што НЕ сум им згрешила.Не се грижете ќе дојдам во секој момент. :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    Сакам да им се извинам на моите родители што сум толку тврдоглава! се мразам себеси поради тоа :(
    Сакам да и се извинам на баба ми поради тоа што не ја посетувам често и сакам да им се извинам на мама,тато и другарките поради тоа што понекогаш(читај многу често) знам да ги навредам несакајќи и кажувам работи кои не ги мислам! :(

7. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    652
    На сите на кои сум им згрешила, намерно или немамерно... имам брз јазик, во лутина кажувам работи кои не ѓи мислам, а потоа се каам...
    на мајка ми што ја нервирам често, на татко ми што му се карам, на сестрите, баба ми и дедо ми, и другиот дедо треба повеке време да оделам за сите нив
    и на мојот сакан, понекогаш и него знам да го налутам ...

8. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Сакам да се извинам за тоа што бев премногу добра со тебе.... :@

9. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На мајка ми. Единствено, од се срце и од се разум.

И сакам секој ден да и кажувам - мамичке те љубам. Токму онака како што и кажував кога бев мала.

Таа е мојата карпа.

10. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.815
    Допаѓања:
    23.384
    Извините на сите што сум ви згрешила...
    Иако на многумина им се извинувам што јас ја добивам штетата.

11. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Сакам да се извинам на тие шо ги фати работата да сработат нешто и да напишат едно обично домашно по физика и длабоко им се извинувам шо од цел клас само јас сум напишала и сум се потрудила дури во 11 часот вечерта..од шо барав податоци за домашното,дури тогаш го напишав,а само 5 часа спиев...И да им се заблагодарам шо професорката на цел клас ни напиша минус,а овој мене ми е втор,и се извинувам шо кренав рака да и кажам на жената дека сепак некој се потрудил домашно да сработи,а вие ме спречивте да и го покажам сработеното на жената...сега следниот час ќе му го покажам...Се извинувам :fubar:
    :fubar: :fubar: :x
    Ако мислите вие работливите дека ова е еден вид иронија,може да се кажи :*
    тешко вас со вас :!:

12. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    на дечкоми му направив многу лоши работи едноставно го разочарав. он никогаш не помислил такво за мене и знам дека со сето тоа што му го признав сега ќе се сомнева во мене и ќе си го смени мислњето. јас сакам да си ја вратам довербата зошто го сакам повеќе од се на светов и знам треба време. он само ми рече дека се што сум направила простено ми е но да мислам понатаму со ќе правам. па затоа некој ако знае некоја убава порака цитат и слично за да му се извинам сакам да му пишам нека пише. Ве молам

13. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Зашто откачувам,лажејќи,ама културно. :lol: :D :D

14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    на него.
    Иако имам само мал процент грешка во нашата разделба,сепак тој згреши ужасно и ќе жали.Го знам.
    И дека го сакам како и порано.
    Жал ми е што не ти кажав се,но што можев.
    Семејството колку и да не ми е во ред,колку и да имаме проблеми,пак е мое.
    И би требало да знаеш дека семејни работи не се кажуваат на секому,колку и да е близок со истото.
    Ми недостигаш.

;( ;( ;( ;( ;(

15. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Сакам да се извинам на дедо ми. Дошол сабајле да донесе некои работи кај нас ама јас сум спиела тропал не сум слушнала а ѕвончето ни е расипано седел седел надвор и си отишол. Го барав на домашен не се јавува, најверојатно не слуша :(

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Сакам да и се извинам на баба ми.
    Што не и посветив време додека беше жива, што не ја видов барем за последен пат.
    А сега, ми недостига многу.

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Оди кај него, види го направи си муабет. Овде џабе се извинуваш, нема да знае.

18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Сакам да му се извинам на мојот мал мозок ,затоа што го употребувам таму кај што не треба.

19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Сакам да и' се извинам на мајка ми.
    Извини мамо што не сум дете какво што посакуваше. Извини што ми пукна филмот од недоволно мајчина љубов и почнав вака да се однесувам. Извини што не сум паметна како што сум била како мала. Извини што ти ги срушив надежите во мене, затоа што си се крстела во мене, а сега те разочарав. Извини затоа што имам поинакви интереси од твоите очекувања. Извини што ги изневерив твоите очекувања. Извини затоа што не сум социјализирана како што е ќерката на другарот на татко ми. Извини што не сум паметна како ќерката на твојата колешка. Извини што не сум вредна како сестра ми. Извини што не сум дома секоја вечер затоа што кога би останала дома само би се скарале. Извини што те лажам, тоа го правам за твое добро, за повеќе да не се разочараш од мене. Извини затоа што те разочарувам. Извини затоа што слободното време го трошам на „глупости“. Извини што се заљубив, знам дека не ми е дозволено, за мое добро. Извини, јас сакам да се забавувам. Извини, затоа што верувам во пријателство.
    Извини затоа што верувам во себе, а тоа за тебе е наивност.

На mynameislove му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    На никој.