Да и се извинам на мајками, која ме оставила кога сум имала само 2 годинки, и се извинувам што можеби ја разочарав што и без нејзина помош израснав во прекрасно воспитана девојка, можеби нескромно но девојка каква што секоја мајка би посакала да има за ќерка, се разбира освен она. Длабоко и се извинувам што сеуште постојам и фала му на бога сум на вистинскиот пат, и ќе се потрудам никогаш да не ме запознае. Штом досега не изразила таква желба отсега нема потреба.
На мојот Џовани. (мачорот) Како сум го згазила не сакајки по опашот,мислам ги изброи сите ѕвезди. Извини Џоцка,дада пуно те воли. (ма да знам дека памти,па ќе ми врати)
Браво за темана многу ми се допаѓа незнам на кој би се извинила ако има некој на форумов на кој што несакајки сум грешила извинете се надевам нема да се повтори а на сите други кој во животов им имам зрешено им се имам извинето
на мајка ми што никогаш ништо нее сфаќам сериозно и што секогаш се смеам(а мама тоа ја иритира) и на кутренцето што го испратив далеку од мене но сепак ке ми се врати за еден месец
Се извинувам што ве напнав со темиве и шо само мене ме има онаму десно на меин, ама несоницата си го прави своето.
На другарка ми што не ја разбрав пред некое време, не и го кажав она што и беше потребно во тој момент, не и ја дадов поддршката што ја бараше, но сега ја исправам таа грешка, на братучед ми што го повредив, на моите родители и сестра ми на кои понекогаш им викам без причина. Навистина ми е жал .
Единствено можам да се извинам на моите родители што имало моменти кога сум ги навредила или растажила.
Se sto sum kazala imalo pricina..bidejki imam visok stepen na tolerancija zatoa ne bi se izvinila nikomu Edinstveno na moite roditeli koi ne sum gi svakala za nekoi kritikino sega gi nema i kasno e za izvinuvanje Sega sum majka i poleka mi naviraat sekavanja i svakam deka bile so najdobra namera kritikite...
Сакам да си се извинам самата себе зашто секогаш сум се извинувала само на други и кога требало и кога не требало. Сметам дека ние лугето никому не можеме да му згрешиме толку колку што можеме самите себе. А никогаш не си се извинуваме. Еве јас си се извинувам и навистина незнам за некои работи дали ќе можам да си простам.