Сакам да се извинам на еден дечко кој направи некои многу убави работи за мене, знам дека беа од срце направени. Сега знам да го сретнам некаде и сеуште во очите се препознава дека му сум мила, но некогаш во животот има и моменти кога искреноста повредува. Прости ми, се трудев но не можев да те гледам со исти очи со кои ме гледаше ти. Убавите работи кои си ги направил нема да ги заборавам
Сакам да и се извинам на другарката @Crna Dama синоќа што ја напуштив во треќа смена без да ја поздравам Слушајќи музика сум заспал Под казна че ја носам ушка(на грб) Одиме Ќамуш
Хахахахахахаах Лелеле е значи прав другар си стварно а јас па си реков кај ми кидна другарчето пак иначе немаш зашто да ми се извинуваш, оправдано е чим си заспал ама ај ипак го прифакам извинувањето
На бившиот извини што те сакав нема да се повтори. На едно синоко најубаво за сите испади, лоши зборови, мисли и да се извинам затоа што од инат ќе заведам другар негов, колку да провоцирам, од предвреме извини ама си заслужи и сам си го бараше.Се шегувам, знам април помина ама не се сетив предвреме се е една голема лага и шега освен дека те сакам и ти се извинувам за секој еден испад. Сакам да си се извинам на себе за грешки кои ги направив и за лоши избори што ги направив и со тоа се повредив себе. Да му се извинам на срцево што во солзи заспива и на мозоков што дозволив емоции да го урнат целиот тој систем во кој години сум вложувала.
На син ми, бидејќи мислам дека нема да сум добра мајка... На сите оние кои сум ги повредила со тоа што сум се сменила... Не се сменив, само ми се отворија очите за сите неправди кои ги доживував...
На моите дома најпрво.После на бившиот, само затоа што можев многу тоа да премолчам наместо да речам...
Koga bi mozela edinstveno bi im se izvinila na moite roditeli sto ne odvojuvav dovolno vreme za niv...no veke gi nemam i mn e kasno za izvinuvanje
Јас би и се извинила само на 10 години помладата верзија од себе. Беше прекрасна ќерка, другарка, девојка, ученичка, личност каква што секој би посакал да има до себе но за жал многу луѓе го злоупотребија тоа. Извини што 10 години подоцна не личиш на себе!
На самата себе за сите прекршени ветувања,за сите стравови,за сите пропуштени шанси и така се до недоглед..
Му се извинувам на дечко ми што не му дадов оваа вечер.. па срце не ми се сака сега и + тоа се изгорев а ти не сакаше да ми ја врзеш раката со завој.. Така да нема љутиш
Се извинувaм нa сaмaтa себе,зaрaди тoa штo имaм тaкoв кaрaктер дa ме гaзaт сите и нa глaa дa ми се кaчвaт . И тoa штo ветив ќе се прoменaм, нo не излегувa тaкa. Ќе се сменaм! Извини Сaни.
Сакам да се извинам на сите членови на форумов што сум ги навредила, со или без намера. За секој лош збор на нивна сметка. Не верувам дека некого повредил некој мој збор, но доколку се случило и тоа, и за тоа се извинувам, искрено и со сето срце. Се надевам дека во иднина нема да има расправии и дека форумот нема да е место каде ќе биде нарушен нечиј мир.
На самата себе. Симона,извини што беше толку глупава во некои постапки,ветувам дека нема да си истата.
на мојата верна партија дека денес не можев да стигнам на состанок , ке вратам дупло! Простете ПОБЕДУВАМЕ!!!