И се извинувам на професорицата по математика што не појдов на час, но желбата за сладолед беше посилна.
Да и се извинам на мајками што некогаш устата ми е побрза од паметот,и знам да кажам некои работи што не ги мислам и да се издерам... Потоа на мојата најдобра другарка што не и се јавив вчера за на кеј.. и после ја извисив.. и така. Ако на некој на форумот сум згрешила, од се срце Извинете , не сум сакала ..
Сакам да и се извинам на анниии (помалата, и поновата членка) зошто ја прашував во темите: 18 + и од што најмногу се плашите. Поради што ми падна непријатно иако се само 2 прашања, кои не се толку лични ниту навредливи, ама пак сакам да му се извинам на девојчето ако го навредив Сакам да им се извинам и на останатите ако со било кој пост, ненамерно сум ги повредила
сакам да се извинам ако некој од форумов непријатно се осетил поради мој коментар...не било намерно...
И се извинувам на другарка ми што и се налутив вчера (стварно не требаше да и се лутам). Ама ме раздени бре дур си појдов дома...
Ја сега ова го читам и повторно ќе ти кажам дека стварно нема потреба за извинување,и тоа да не се навредливи ни ништо и не се секирај не ме навреди
Би сакала да и се извинам на мојата мајка. Понекогаш само толку бурно реагирам, и се излетува од мене а понекогаш таа не ни виновна за тоа.
сакам да му се извинам на братми зашо му ја земав возачката и му ја скрив ....и на мајками зашо понекогаш кажувам некои работи што не ги мислам,.... а да сакам и на вас да ви се извинам ако неш сум згрешила
Добро бе,добро!На сите ви простувам!Ама не заборавам,така да знаете!!!! Сакам да им се извинам на сите членки со кои сум била груба,не сум мислела,таков ми е стилот,што да правам,ама едно е позитивно секогаш сум искрена,дали добро или лошо кажано од мене.Никогаш нема да се двоумите дали е ве лажам или не,како и да е секогаш неутрално и што по објективно се трудам да пишувам. На сите,освен на една,ќе си се пронајде која е,една е!Тоа се што си пишав,се си мислев!И исто така го прескокнувам еротик бт и суперишка!
Мене во хороскоп денес ми пишува дека треба да се извинам или ќе имам грижа на совест И така еве ви се извинувам на сите
Сакам да и се извинам на мајка ми што не и ја дадов блузата да ја носи што ми ја побара..сорииииииииииииии
Темава ми дојде ептен таман после муабетов што го водам во моментов. Еве извини (мада шо нема потреба и двајцата знаеме дека се зезаме). Колку ќефот да ти го направам