Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да се извинам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Boyfromtown, 7 мај 2010.

1. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    ..На дечко ми, бидејќи инсистирав да излеземе затоа што умирав да го видам, а тој беше преуморен. Сакам да му се извинам што навистина понекогаш си гледам само за себе и не покажувам разбирање...Само сакам да поминувам повеќе време со него, барем летово...Малку ми се 4 и пол часа ;(

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДСИ (ова со кратенкиве ко партии) на една другарка што ја одбив за на кафе, ама денес понеделнички и зафатена бев.

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да му се извинам на дечко ми што го мавнав ..

4. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Сакам мене да ми се извинат, а не јас нив :@

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    :D Сигурно си го зашамарала па сега се извинуваш :rofl: ;) :D

6. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ме изнервира многу , заслужи .. добро не можда толку многу ама заслужено беше . Башка се изнервирав кога му се јави мајка му да му каже дека некој не видел дека го мавам , и дека она двајцата ќе не истепала :^)
    Ама нема да му се извинам , зашто си заслужи , мада би требало :D

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.670
    Допаѓања:
    8.661
    Сакам да и се извинам на мама што ја разочарав.Никој не знае зошто,само јас,ама сепак еве вака ти се извинувам без да знаеш зошто... ;(

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Си го залепила дечко ти :o . Аман бре душичке, толку ли ти згреши? А пак и свекрвата разбрала... Леле, леле сигурно многу си го засрамила. Извини му се, знаеш машките најмногу ги повредува кога женско ќе го удри.. Сигурно не заслужил толку :(

9. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А бре не се за жалење , таа па ми се меша во се . Она мене ќе ме тепала , ХА ! Што ми е она на мене бе ? А он мене што ме остави во сред центар? Не ми се ни извини ни ништо . Јас едвај се извинувам кога треба , а не кога не треба . Знам дека требаше да му се извинам , ама откако ме остави ц !Се извинувам што отидов офтопик .
    Онтопик - Сакам на брат ми да му се извинам зашто му ги изедов пуканките , ме фаќа криза кога сум лута :^)

10. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    сакам да имк се извинам на моите дома што во последно време бев наподнослива еве ветувам дека веќе нема да се понашам така

11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да им се извинам на сите зато што понекогаш стварно бурно реагирам,а потоа се каам за тоа. ;)

12. CherryBerry

CherryBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    132
    Сакам да и се извинам на една бивша другарка со која бевме неразделни до пред некое време.Сакам да и се извинам бидејќи јас бев таа што никогаш не знаеше да прости и да сфати дека можеби и неа и е тешко поради грешката.Исто и на мајка ми бидејќи и го кренав притисокот прееска,па и на татко ми зошто прво не му пуштав серија зошто сакав да гледам Светско(е за ова оправдано е-па цели 4 години се чека настанов),а пред се на себе си зошто никогаш,ама никогаш не си ги исполнувам ветувањата кон себе :doh:

13. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Тато...
    Прости ми.
    Твоја ....
    :l:

14. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869
    Сакам да и се извинам на една личност..
    Пред 2 дена стоев над нејзината слика ја гледав и си размислував како ли така брзо помина таа една година..како вчера да беше..Сакам да и се извинам бидејќи додека беше тука со нас јас не и ја покажував мојата љубов,ја сакав,но не доволно..и сега кога ја изгубив сфатив дека она толку значела во мојот живот..Од кога дознав дека ја имаа таа болест ја мислев дека животот не е толку суров,се надевав дека ќе остане малку повеќе тука покрај нас..секој ден ја посетував..секој ден бев со неа..но тоа не беше доволно..требаше да ја изгубам па да сфатам дека ми значи..

15. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да му се извинам на дечко ми зашто бев напорна деновиве , ама што да правам кога не сфаќам :) Срцка е тој , ќе ме разбере :$

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДиСИ на една другарка, која пред неколку дена ја рушивме од оговарање со една друга другарка и сега како ме гризе совеста аааааааа!!! :worried: :worried: :worried:

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Овде на форумов сметам дека само на ДАРКИ и должам извинување, а дали ќе го прифати или не, тоа е нејзино право... :)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Wb ;) Прифатено. :*

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    TNX...Во моменти на афект, све излетува од уста...Ама ќе потенцирам, ова важи САМО ЗА ТЕБЕ ДАРКИ...никој друг... :!:

20. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да се извинам од срце на сите што им сум згешила или сум ги повредила .. :)