Сакам да се извинам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Boyfromtown, May 7, 2010.

1. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

..На дечко ми, бидејќи инсистирав да излеземе затоа што умирав да го видам, а тој беше преуморен. Сакам да му се извинам што навистина понекогаш си гледам само за себе и не покажувам разбирање...Само сакам да поминувам повеќе време со него, барем летово...Малку ми се 4 и пол часа ;(

2. Lux

Lux Форумски идол

СДСИ (ова со кратенкиве ко партии) на една другарка што ја одбив за на кафе, ама денес понеделнички и зафатена бев.

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да му се извинам на дечко ми што го мавнав ..

4. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Сакам мене да ми се извинат, а не јас нив :@

5. irenna

irenna Популарен член

:D Сигурно си го зашамарала па сега се извинуваш :rofl: ;) :D

6. Dushica-sk

Ме изнервира многу , заслужи .. добро не можда толку многу ама заслужено беше . Башка се изнервирав кога му се јави мајка му да му каже дека некој не видел дека го мавам , и дека она двајцата ќе не истепала :^)
    Ама нема да му се извинам , зашто си заслужи , мада би требало :D

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да и се извинам на мама што ја разочарав.Никој не знае зошто,само јас,ама сепак еве вака ти се извинувам без да знаеш зошто... ;(

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Си го залепила дечко ти :o . Аман бре душичке, толку ли ти згреши? А пак и свекрвата разбрала... Леле, леле сигурно многу си го засрамила. Извини му се, знаеш машките најмногу ги повредува кога женско ќе го удри.. Сигурно не заслужил толку :(

9. Dushica-sk

А бре не се за жалење , таа па ми се меша во се . Она мене ќе ме тепала , ХА ! Што ми е она на мене бе ? А он мене што ме остави во сред центар? Не ми се ни извини ни ништо . Јас едвај се извинувам кога треба , а не кога не треба . Знам дека требаше да му се извинам , ама откако ме остави ц !Се извинувам што отидов офтопик .
    Онтопик - Сакам на брат ми да му се извинам зашто му ги изедов пуканките , ме фаќа криза кога сум лута :^)

10. snake

snake Истакнат член

сакам да имк се извинам на моите дома што во последно време бев наподнослива еве ветувам дека веќе нема да се понашам така

11. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да им се извинам на сите зато што понекогаш стварно бурно реагирам,а потоа се каам за тоа. ;)

12. CherryBerry

CherryBerry Истакнат член

Сакам да и се извинам на една бивша другарка со која бевме неразделни до пред некое време.Сакам да и се извинам бидејќи јас бев таа што никогаш не знаеше да прости и да сфати дека можеби и неа и е тешко поради грешката.Исто и на мајка ми бидејќи и го кренав притисокот прееска,па и на татко ми зошто прво не му пуштав серија зошто сакав да гледам Светско(е за ова оправдано е-па цели 4 години се чека настанов),а пред се на себе си зошто никогаш,ама никогаш не си ги исполнувам ветувањата кон себе :doh:

13. mysterious

mysterious Популарен член

Тато...
    Прости ми.
    Твоја ....
    :l:

14. annii

annii Популарен член

Сакам да и се извинам на една личност..
    Пред 2 дена стоев над нејзината слика ја гледав и си размислував како ли така брзо помина таа една година..како вчера да беше..Сакам да и се извинам бидејќи додека беше тука со нас јас не и ја покажував мојата љубов,ја сакав,но не доволно..и сега кога ја изгубив сфатив дека она толку значела во мојот живот..Од кога дознав дека ја имаа таа болест ја мислев дека животот не е толку суров,се надевав дека ќе остане малку повеќе тука покрај нас..секој ден ја посетував..секој ден бев со неа..но тоа не беше доволно..требаше да ја изгубам па да сфатам дека ми значи..

15. Dushica-sk

Сакам да му се извинам на дечко ми зашто бев напорна деновиве , ама што да правам кога не сфаќам :) Срцка е тој , ќе ме разбере :$

16. Hipica

Hipica Форумски идол

СДиСИ на една другарка, која пред неколку дена ја рушивме од оговарање со една друга другарка и сега како ме гризе совеста аааааааа!!! :worried: :worried: :worried:

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Овде на форумов сметам дека само на ДАРКИ и должам извинување, а дали ќе го прифати или не, тоа е нејзино право... :)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Wb ;) Прифатено. :*

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

TNX...Во моменти на афект, све излетува од уста...Ама ќе потенцирам, ова важи САМО ЗА ТЕБЕ ДАРКИ...никој друг... :!:

20. girl12

girl12 Истакнат член

Сакам да се извинам од срце на сите што им сум згешила или сум ги повредила .. :)