..На дечко ми, бидејќи инсистирав да излеземе затоа што умирав да го видам, а тој беше преуморен. Сакам да му се извинам што навистина понекогаш си гледам само за себе и не покажувам разбирање...Само сакам да поминувам повеќе време со него, барем летово...Малку ми се 4 и пол часа
СДСИ (ова со кратенкиве ко партии) на една другарка што ја одбив за на кафе, ама денес понеделнички и зафатена бев.
Ме изнервира многу , заслужи .. добро не можда толку многу ама заслужено беше . Башка се изнервирав кога му се јави мајка му да му каже дека некој не видел дека го мавам , и дека она двајцата ќе не истепала Ама нема да му се извинам , зашто си заслужи , мада би требало
Сакам да и се извинам на мама што ја разочарав.Никој не знае зошто,само јас,ама сепак еве вака ти се извинувам без да знаеш зошто...
Си го залепила дечко ти . Аман бре душичке, толку ли ти згреши? А пак и свекрвата разбрала... Леле, леле сигурно многу си го засрамила. Извини му се, знаеш машките најмногу ги повредува кога женско ќе го удри.. Сигурно не заслужил толку
А бре не се за жалење , таа па ми се меша во се . Она мене ќе ме тепала , ХА ! Што ми е она на мене бе ? А он мене што ме остави во сред центар? Не ми се ни извини ни ништо . Јас едвај се извинувам кога треба , а не кога не треба . Знам дека требаше да му се извинам , ама откако ме остави ц !Се извинувам што отидов офтопик . Онтопик - Сакам на брат ми да му се извинам зашто му ги изедов пуканките , ме фаќа криза кога сум лута
сакам да имк се извинам на моите дома што во последно време бев наподнослива еве ветувам дека веќе нема да се понашам така
Сакам да и се извинам на една бивша другарка со која бевме неразделни до пред некое време.Сакам да и се извинам бидејќи јас бев таа што никогаш не знаеше да прости и да сфати дека можеби и неа и е тешко поради грешката.Исто и на мајка ми бидејќи и го кренав притисокот прееска,па и на татко ми зошто прво не му пуштав серија зошто сакав да гледам Светско(е за ова оправдано е-па цели 4 години се чека настанов),а пред се на себе си зошто никогаш,ама никогаш не си ги исполнувам ветувањата кон себе
Сакам да и се извинам на една личност.. Пред 2 дена стоев над нејзината слика ја гледав и си размислував како ли така брзо помина таа една година..како вчера да беше..Сакам да и се извинам бидејќи додека беше тука со нас јас не и ја покажував мојата љубов,ја сакав,но не доволно..и сега кога ја изгубив сфатив дека она толку значела во мојот живот..Од кога дознав дека ја имаа таа болест ја мислев дека животот не е толку суров,се надевав дека ќе остане малку повеќе тука покрај нас..секој ден ја посетував..секој ден бев со неа..но тоа не беше доволно..требаше да ја изгубам па да сфатам дека ми значи..
Сакам да му се извинам на дечко ми зашто бев напорна деновиве , ама што да правам кога не сфаќам Срцка е тој , ќе ме разбере
СДиСИ на една другарка, која пред неколку дена ја рушивме од оговарање со една друга другарка и сега како ме гризе совеста аааааааа!!!
Овде на форумов сметам дека само на ДАРКИ и должам извинување, а дали ќе го прифати или не, тоа е нејзино право...
TNX...Во моменти на афект, све излетува од уста...Ама ќе потенцирам, ова важи САМО ЗА ТЕБЕ ДАРКИ...никој друг...