Мало јас сега го гледам ова и не сфаќам. Зошто да ми се извиниш, јас не се најдов навредена никаде од тебе???
да сис е извинам самата себе што дозволувам секој еден да ме прегази и повреде извини бројче те сакам вредиш од сите повеќе
На мајка ми и на татко ми пред се...многу ги разочарав...на сестра ми,што и се развикав пред спиење и на дечко ми...за сите денови пред да добијам
Сакам да му се извинам на брат ми.Бате многу те сакам и не сакам да ти наштетам..... Знам јас сум она помалото,разгаленото но тоа е.Ти која и да ја одбереш јас ќе ја сакам само поради тебе и од поштовање. Само немој да дозволуваш НЕКОЈА да зборува лошо за мене Ние си се знаеме најдобро,и никој друг!
Што на некој начин створив тензија овде. Многу се налутив и баш истиот ден ми се случуваа такви работи. Го истурив цел гнев врз таа трудната Извинете уште еднаш. Чика (или како и да се чита) тебе посебно ти се извинувам. Секој има лоши денови, а баш тие денови незнаев што се случува околу мене.
оффи добре дојде назад... мило ми е што си се средила ... Инаку јас сакам да си се извинам самата на себе дека сум многу глупа ....
И јас истото сакам да го речам! Ozzy извини што бев глупава и наивна!!! Нема да се повтори никогаш и никаде, знај дека во твојот живот има доволно луѓе што те сакаат и ценат заради душата што ја имаш во тебе и преданоста!!!
Видов дека си се вратила и исто сакам и јас да ти се извинам што избрзав и што те чепнав таму каде што најмногу боли.Извини.И не сакав во никој случај да бидам причина да заминеш од форумот!Драго ми е што се врати назад.
Да се извининам на НЕГО, што го утепав од замарање со тоа дека го сакам. И да си се извинам на СЕБЕ, што толку трчам по него, а тој... само рецки Извини уште еднаш спичлес,нема веќе да му пишам ни на мсн ни порака на мобилен
Спичлес , не му пишувај . Машките се такви створења што не можеш да ги разбереш , можеш само да ги прифатиш и трпиш Сакам да се извинам на мојата сестричка ( кучето ) , зошто не ја шетам многу .. Ама многу си ја сакам
Си се извинувам сама на себе затоа што се запоставив деновиве и не водев грижа за изгледот и се друго...Извини багуф4е