Сакам да се извинам на една драга другарка, на којашто и згрешив и се правам да го поправам тоа. ТЕ САКАМ Потоа на моите родители, кои прават се за мене а јас ги нервирам. на сестрами кој е толку добра и многу ме сака, а јас понекогаш и викам без причина. И на сите, вклучувајќи ве и вас ако ви имам згрешено нешто. простете!
па се извинувам на мајка ми. пошто знам колку се трудат да ни угодат да имаме се! ИЗВИНИ МАМО што понекогаш избувнувам и не те слушам за некои работи зошто знам дека се за наше добро!!Ќе те слушам повеќе! ТЕ САКАМ! <3
Сакам да му се извинам на дечко ми , му кажав дека ќе му кажувам се , му преќутев зошто сум ко скисната , ама среќа моја што знае да ме прочита па да решиме тоа пред да почне
Сакам да и се извинам на мајками што ја измучив вчера,што праевме шпионска работа. Мамо те сакам највеќе,иако некогаш ти се дерам, ама знаеш дека иам збралвени хормони
Сакам да се извинам на мајка ми што непотребно ја нервирам Мора се да биде по мое,и кога немам право си стојам на моето мислење -Абе инат дете
Мамо извини што не те послушав и што ја направив најголемата грешка во мојот живот , но од таа грешка излезе најубавото и најмилото дете на цел свет
сакам да се извинам на еден другар,оти мислам дека нешто сум му сгрешила и сега ми е љут!Извинете Мамо , тато и бато ако сум висгрешила нешто!ве сакам!
на една личност знае таа која е,ќе се прочита.МЕ ПОВРЕДИ МНОГУ,ама јас ќе ти се извинам и секогаш ќе ми бидеш ти на прво место,те сакам
Извини другарке моја ти секогаш ке бидеш моја сестричка,не бев со него ама неможам да ти докажам.Знам дека му се допагав и тој ми се допагаше мене ама не отидов поради тебе,а ти ми се налути...Извини ама не сум виновна
Сакам да му се извинам на мајками поради се што прептрпе заради мојата тврдоглавост,поради тоа што не ја слушав кога ми зборуваше дека ќе има последици кои нема да можам да ги поднесам Извини мамичке што ти нанесов толкава болка,стрес и страв Извини што не те слушав кога ми зборуваше дека се е за мое добро,те сакам мамо!
...на сите што не им покажувам дека ми значат,на сите што не можам да им верувам,на сите што плаќаат поради нечии туѓи грешки,но сепак не мои.Ама должна сум да ви се извинам бидејќи не знам повеќе да ценам обични мали ситници,а пак ќе кажам не сум наполно јас виновна.И простете ако станав таква каква што секогаш се трудев да не станам но тоа ми е единствен излез.