Сакам да и се извинам на сестра ми затоа што вчера и се развикав без потреба. И се извинив и лично, и пратив порака на моб ( иако беше на пола метар од мене ). Знам дека не ми се лути , ама јас уште имам грижа на совеста. Систер извини најмногу.
на феминките на кои во критиките за стилот погрешно сум ги видела парчињата облека визуелна грешка исто како суканиците на оффи
сега јас на самата себе сакам да си се извинам што требаше да размислам пред да направам некој работи но за све има лек така и за ова
Сакам да се извинам на мојата мајка Што ме трпи во секој момент (нервоза, хистерија, смеење, иронија) секогаш има добар и топол збор за мене. Едноставно, МАМО ТЕ САКАМ
Сакам да му се извинам на еден другар затоа што си доби топка снег во врат. Не знам што ми стана... Спојлер Морав на форумов да се „испразнам“, а вистински ќе се извинам во петок.
Извини мамо шо се прибрав сабајле у 5 саат и те извадив од памет...али преубаво ми беше за порано да си дојдам
Сакам да и се извинам на мама. Ти си едно чувствително, толерантно, меко суштество. Знам дека сум неподнослива и избувнувам за глупости, кажувам тешки зборови во нервозата, ама уште во истата минута кога ќе ја треснам вратата се каам и сакам да те гушнам и да ти кажам извини. Те сакам најмногу, фала ти што постоиш.
Сакам да им се извинам на оние кои ненамерно сум ги повредила, било со збор, било со дела . . . се надевам дека ќе ми биди простено . . .
На телето т.н. дечко, што го нервирам, му се извинив и лично, па ајде и тука И дај веќе нека се јави, нека не води инат, дур не сум почнала пак да му се лутам што го нема
На сестра ми... Зошто не ја разбирам кога треба и не ја толерирам воопшто... Зошто некогаш ќе се угушам во сопственото его.
Сакам да и се извинам на мајка ми затоа што при лутина кажувам тешки зборови и лупам врата а истиот тој момент се каам и сакам да ти се извинам и да те гушнам... Сакам да се извинам на дечко ми што по некогаш го трујам со 1000000 глупости и правам вцени за ништо а тој е толерантен што за да не ме повреди само ме слуша и не кажува ништо (простено му е кога некогаш и него му е смачено од моите глупости и ќе подвикни малце)
ќе превземам голем чекор за кој така ми вели срцето сакам да се извинам некого ако повредам на мојот дечко посебно ако ме сака барем малку ќе ме свати и ќе ги сака и моите мани и доблести како јас кај него се извинувам но овај пат ќе го следам срцето иако некои не се согласуваат со мене
Во моментов не ми текнува на никој на кој ете, би требало да се извинам.. Ама ајде, ако сум ве повредила на некој начин, кој и да е - извинете.. Нека биде така.