Или кола нова на лизинг да си купиме де, пошто членот рече купете си станови, куќи, изгледа толку е лесно да се купи па сеа за една кола нема да се мислиме. Објасни ми како може тајно да те снима? Тоа многу ме интересира.
Има во природа подсаскриено негде, во рурален и запуштен простор - само ризик голем е да не ве види некој бездомник па и тој да ви го опаши хаха, ама ризико - поголем адреналин.
Кога сме веќе на темава: Си оди Перо по улицата, кога до него дотрчува другар му Трпе: - Леле Перо, мора да ми помогнеш. Запознав една екстра плавуша, риба и пол, ама немам каде да ја легнам. Може ли да ми дадеш клуч од твојот стан? - Може Трпе. Јас секако подолго време спијам кај девојка ми, станот е празен. - Леле супер! Ама секс ќе паднеее! По неколку дена пак шета Перо по улицата, а до него доаѓа Трпе: - Леле Перо, мора пак да ми помогнеш. Запознав една згодна бринета, едни нозе - нозе до уши, ќе ми треба пак клуч од твојата соба. - Нема проблем. Повели. - Аууу, ама секс ќе паднеее! По недела дена пак исто. Шета Перо, а до него доаѓа Трпе: - Помагај Перо, дај ми го пак клучот. Запознав една Црвенокоса, висока, тенка... - Добро, добро, еве ти го клучот. - Аууу ама секс ќе паднеее! Туку, да не се лутиш ти што ти го крцкаме креветот? - Не воопшто. Трети пат ти давам клуч од поштенското сандаче.