Во Велес! Сега има понуда 1500 денари за ноќевање за 2 во етно село Куманово. Ќе си платите по пола и ќе си поминете прекрасно.
Ај препорачајте некое мотелче, хотелче, ШТО ГОД ДА Е, што е со нормална цена до 600-700 денари, зошто ипак не ни е за преноќување нели. Многу мотели пребарав, ама цениве се ненормални, а и најчесто се за повеќе денови.
750 денари по особа....ако женската е еманципирана.....ако не тисучу и песто..........па бензин јадење пиење....спермоцидни препарати........отишле пеесет евра.......то е кеш за два месеци цигари.......ќе му преседне на човек сексот.......
Леле колку е за мене тамава, и ние се влечкаме по хотели, хостели и слично. И за да не плаќаме нонстоп (а плаќа господинот дебело, бидејќи не оди тој секаде ). Почесто во кола си завршуваме работа. Убаво беше кога имаше џип, па позади цела спална, во која сакаш поза. Сега го продаде има двосед, ама коа ти се сака што да правиш, ќе се збуташ и во двосед ќе ја завршиш работата и тоа убаво. Не ми смета кај и да е, јас би можела и на хауба али не сум била ја таква девојка за на сред улица
Ако Ви се сака и на двајцата, сигурно ке најдете начин и место. Нема изговори, сакам секс нема каде. Секогаш има каде. Се зависи од волјата и желбата за секс.
Ова навистина може да биде проблем доколку не сте зависници од адреналин. Јас на пример, нема шанси да се опуштам кога знам дека некој може да наиде секој момент (сум имала ама мислите таму ми се насочени), а не пак затворени во соба додека има некој дома. Добро, кај дечко ми може бидејќи живее во куќа и раздалечени се собите, инаку кај мене нема шанси. Секако највеќе уживаме кога нема никаква опасност, не сме по тој тип на возбуда.
Може во старите автобуси на јсп кога е гужва, демек автобусот се клацкал а она немала каде да седне и клац-клац... само немојте утре да се чудите ако детето ви стане шофер!
ja imam seks duri i koga nema nikoj drug okolu mene --- razgledaj po oglasi stanovi za kratok prestoj ovoj e 800 den cenata ne e fiksna u debar maalo valjda nema da ima skrieno kameri niz stanov http://reklama5.mk/AdDetails?ad=722292
Добро бе сите у гарсонери живеете шо не можете партнерот дома да го однесете или кај него дома да отидете? Па родителите биле у друга соба, па можело некој да влезе... па немаат клуч тие врати? И као демек тие родители од времето на деда Ное се, па мислат дека уште сте невини и немате ништо пред брак. Кој у Македонија живее сам без родители па увек има превише простор на распологање? А еве и ако у брак живеете со родителите на едниот од партнерите, што тогаш? Кај ке се плескате додека се живи? Нема ваљда соби и хотели да плакате цел живот.
Ostaj toa sto si plakjaat hoteli, ne mi e jasno za onie sto imaat samo vo kola...koga deckoto ima kola vekje, zar nema posebna soba? Haha
Eh sea, pa eden hodnik deli povekje sobi, sigurno sobata nema da mu bide zalepena do dnevnata Jas mazena sum i ziveam so negovite i sto sega da nemame seks? Da odevme vo kola ili pak vo hotel bebe da pravevme Znam deka e drugo, ama koga vekje im se saka seks, kje stisnat zabi i nema da se derat mnogu a koga vekje se ima pari, pa i vili da izmajmat ne e problem
Па, Луничке то ти је двадесет и први век А мор, ти иде нагон кој шиша тато и мама Качи се слези, затвораат очи и уши родителиве де