па не тераме никој со сила да каже ... и да сакаме не можиме да натераме. И има врска за шо и е. Ако е за швалерај треба да се упати на некое позабутано место, нема ваљда на најфреквентното да оди ... Ако и е за роматика со саканата особа тогаш друга е препораката
Ne deka ne si vo pravo,ama temata ne e sakam romantika a nemam kade.A preprocitav i strana dve,nekako mnogu im zapnuvas na lugeto koi malku poinaku razmisluvaat po ova prasanje od tebe. Ete fala bogu jas imam kade,ne sum ni imala problem da nemam kade,no nikogas ne bi se cuvstvuvala udobno koga vo ednata soba bi bile roditelite na edniot,a nie vo drugata da imame seks.A ne deka tie mislat deka sme nevini. I uste edna rabota.I da sum trebala da odam po hoteli,hosteli,pa makar i toa da bilo so covekot so koj na povidok bi bil brak,ne bi odela na po apla mesta. I tretata situacija,moze i da imam vo drugata soba,no ete za prv pat sakam onaka bez istezavanje. Ajde sega kazi deka ne sme site isti. Toa i bese poentata na zapocnatiot dijalog.
Океј не сме сите исти. Некои живеат сами, некои со родители. На некои не им е проблем да имаат секс кога во другата соба има некој, на некој им е огромен проблем. Некој може да си дозволи да плати да има секој ден секс надвор од дома. А некој едноставно сака бар еднаш да има секс надвор од дома, колку да не биде на се на исто место, колку да смени нешто ...
Ахамммм Сега да не испадниме дека многу љубопитни сме ама овде нешто „мириса“ некако интересно Хихихихихи... Пошто Ти немаш дечко, тој нема женска ама онака си се бафтате Хихихи па дури и Ти не знајш како да го наречиш тоа Како и да е ако ти е убаво и ако ти причинува задоволство САМО НАПРЕД !!!
Врло заебана ствар, но ... пак ќе кажам, со добар партнер секаде можеш да имаш секс. ) Патем, авантурата го прави тој чин многу појак. На пример , имам соба во хотел ... Прво ќе имам секс на кров на отворено небо па после во соба. Така ќе се памти многу повеќе. И многу повеќе креативно би било.
тоа ,,ефтино,, е релативна работа, тебе може ти е ефтино до 1000ка, за некој и 3-4000 ден е ефтино. Затоа разгледај си огласи за соби има и на реклама5 и на пазар3. Исто и линкот шо го стаив погоре има цени од мотелчиња у Скопје. Ако сте и двајцата од Скопје сигурно би знаеле како се движат цените на собите
Сакав некој од искуство да ми каже. Гледам тоа од линкот и не разбирам што е како е... А за пазар3 и реклама5 што и да отворам се соби од дома...