Треба ваква дополнителна тема да отвориме така да се вика... Еее не мом поќее мее изнасмеаа со црнчетоо Иначе немам проблем ни со простор ни со место сегде би можела да имам секс, не сум пребирлива .
Ти си динамично девојче, лесно приспособлива и имаш гимнастички скилови + со бебушот 2years, 11 months $ 3 days практика ... улалаааааа! Мојата следна девојка сакам да биде како тебе.
Тој што сака секс,ќе се снајде и за место Ееее во мое време клупиве во градски парк беше препун со заљубени, сега незнам како е,не сум поминала, претпоставувам не е сменето Па и тоа е доживљај,адреналин, некој да не ве види, па ке се подзакриете
каде живееме 90%од луѓето кола/водно ги сметаат за океј места за редовен секс. некои рекоа па што не ви купат родителите стан. ах
Здраво фемки! Ми треба совет. Предложете некое убаво место во околината на Скопје, во смисла хотел, вила.
Здраво девојки! Прашањево највеќе се однесува на оние од Скопје, но сите одговори се добредојдени. Јас имам 19 години и сум во врска веќе 1 година. Со дечко ми се ни оди топ, но имаме еден проблем- немаме каде да се сексаме. Најчесто одиме дома кај мене, поретко кај него, но и двајцата живееме со родители и многу често се и моите и неговите дома па немаме каде да си се задоволиме. Сме биле во парк и на водно(тука потешко поради тоа што не вози ни едниот ни другиот),а да се мафтам по тоалети ми е крајно одбивно и нехигиенски. Да не имате некој предлог за места каде може да се отиде "во криза", за да не зависиме секогаш од нашите по дома. Фала ви однапред!
Zdr devojki dali znaete nekoja soba za 2-3sata vo sk vo hoteli il slicno a da ne e mnogu skapo vi blagodaram
Мотел Вила на Качанички пат. 2 часа - 900 ден. 3 часа -1200 денари. Имаш и станови... Поефтино доаѓа од хотелов, од прилика се 1500-1800 денари од ноќ. Пребарај: Соба за краток престој. - Ќе ти излезат огласи.
Calla Bella на букинг или па број ќе ви дадам ако треба. Чисто и пристојно.. 15 евра цела ноќ...секс и секс ќе падне лоцирани централно кај тренд на плоштад Да не се акате на другата страна на скопје..
Имам јас добро место во центарот за 4 часа ама некад неам толку време а цените се поскапи, некоја женски добро место
На пазар 3 и реклама 5 ќе најдете апартмани низ Скопјево со цена од 900 до 1600 денари. Зависи дали барате за 3-4 часа или за да преноќите! Позз