Не сум носела до сега, обичните се за повоздрасни не се за мене.. Ај кажете ми каде да си најдам вакво moda-i-stil/kade-da-si-kupam-pa-i-na-popust-plus-t1005/3240.html#p750927
Многу ми се допаѓаат и би сакала да имам барем уште едно..инаку имам само едно црна боја е со тричетврт ракави...другарка ми ми вика дека кога ќе го облечам како бизнис жена сум и изгледала
http://timefor-fashion.blogspot.com/201 ... weijl.html исто како моето ,само тегет е ептен е слатко,сега и јас барам црвено ама не сум видела никаде ,може да си сошијам
Имав еден период кога не можев да се замислам без сако .Ми се допаѓаше таквата модерно -класична варијанта . Си купив три ,едно розово , едно кафеаво и едно со риги - црно ,розово и сиво . Тогаш за тогаш ми се чинеше удобно и практично , ги носев скоро секаде и ми беа пријатни. Подоцна се префрлив на болероа ,па дојдоа на ред елеците ... Сега веќе ми е поминат меракот за сако и не знам дали некогаш повторно би облекла , колку и да е во тренд ,престанав со експериментирање во стилот и едноставно не ми се вклопува .
па незнам каде ,има многу шивачки ,јас можам на мајка ми да и кажам она знае перфектно а кај шивачка би коштало околу 500 ден и плус материјал
Најомилен дел од облеката ми се ги имам неколку во модерни кроеви,не ги сакам тие ептен класичните,одлични се за секакви комбинации убаво стојат на панталони на фармерки на фустанче едноставно на се.Човек со нив секогаш е максимално среден.
Баш денес видов во Њу јоркер црвено, преубаво е,се заљубив За цената незнам да ти кажам точно од далеку го видов, но од новата колекција е. Инаку обожавам сакоа, имам црно, бело и кафеаво и многу си ги сакам, си ги носам во секоја прилика и многу убаво и удобно се чувствувам во нив