Порано не ги сакав воопшто, но сега гледам дека градов е преплавен, и многу ми се допаѓаат моделчињата, така да плакарот може да се збогати со некое сако
Ги обожавам , Имам црно и плаво, сега на ред се праска боја и розево, следно мое одење на шопинг, после матурата
Многу ги сакам сакоата, потполно се вклопуваат во мојот стил на облекување, а и лесни се за комбинирање - одат со сѐ. Повеќе ги сакам класичните бои - црна, крем, па нека е и кафена, ама овие дречливите од типот јака портокалова, петролеј, жолта, зелена не можам да ги „сварам“, ама кој си се допаѓа ќе си носи. Единствено би купила праска боја, некоја нежна бледо-розе магнолија, или пак црвена боја на сако, ама кога ќе подразмислам, нема подобра варијанта од црно или кремово.
Девојки, ми треба квалитетно и добро сако за млади со оглед на тоа дека имам 15 години, а ми треба за на свадба со фустанче и шикли ке го носам, но во деликатна боја се, едното е црно а другото во деликатна боја или розова или портокалова. Значи нешто пастелно но впечатливо, ама не знам сега, во овој период да најдам, и квалитетно и убаво, во кои бутици има низ Скопјево? Овие денови треба да купувам па да ми преорачате?
Сакоата ги има во сите бутици, во трговски... кај сакаш, и во разни бои, и со разни детали.. сега се носат па нема кај нема само треба да излезеш и да видиш какво ке ти одговара.. и не те сфатив многу со боиве, што е во деликатна боја, фустанот црн, а штиклите розови..?
ММмм ептен сакам сакоа. Мислам дека супер ми се вклопуваат со стилот. Си имам плаво, кафеаво , црно и едно црвено, ама тоа повеќе му доаѓа како јакничка-сако.
Јас сакав да прашам со какви чевли ги комбинирате сакоата? Ми рекоа дека само со затворени обувки се носеле..
Не, ми треба едно црно а едно во некоја повпечатлива боја како буквиве розова или портокалова значи во таккви повпечатливи боички, па викам каде може во такви бои да ги има... Знаеш некои бутици за сигурно, манго, риплеј, спрингфилд? Има? Инаку гледам си пашала со какви чевли се носат, да со исклучиво со затворени се носат Значи не е некое правило да мора со зтвоенни но за мене така е многу поубаво и пософистицирано. Поздрав.
Многуу сакам да носам сако , со се одговара и на фармерки и на сукњички , со фустанчиња со се .. ги обожавам