^е мене ко второно од претходниот пост ми треба,значи ко машки крој подолго, и не ми викајте дека секаде има зш нема бојата сосем небитна ама цената би сакала да ја знам аку има шанси
Многу сакам сако да носам и често носам имам во неколку бои црно,бело,кафено,тегет,кремасто ,циклама боја сите овие со подвратени ракавчиња
Сакото навистина убаво стои на било што.Си купив црно со бело и го комбинирам на голем дел од гардаробата.
Уф си сакам и си носам сако доста често и го комбинирам скоро во се.Го имам во бела,плава,црна,кафеава зелена со бело боја и баш си сакам да си носам сакоа.Ете неколку кои што ми се допаѓаат како овие на сликата Еве воедно и примери како би се комбинирале,во секој случај прекрасно изгледаат
Мнооогу сакам а немам ни едно никао да докарам ред да си купам или е премногу скапо или во рамената не ми се свиѓа или копчињата не се убави или јаката е грда....Многу бирам и без сако си останав но следниот шопинг е бр.1 на листата
Многу сакам,но имам само едно.Покрај толку многу работи за купување не сум имала можност да купам.Имам црно,би сакала бело и крем да си купам .
Ми делуваат многу женствено и префинето, посебно кратките. Долгите не ги сакам, некако не ми се по вкус...Со фармерки и со некоја штосна маичка, совршено...И се подразбира некои убави штиклички.