Многу многу ми се убави, немам ниту едно а ете планирам сега кај да е да си купам некое само да не е црно, бело, сиво. Сакав да си прашам... дали е соодветно да се носи за на училиште(прва година средно сум )? мислам дека убаво би одговарале на пантоломи, на фармерки со некоја интересна маичка... Сепак ако можи некој совет да ми дај?
Да, одговараат со се сакоата. Баш е пристојно за во школо, факс, на работа, за искачање во секоја прилика може да се носи, дава елегантен изглед. Всушност јас од секогаш носам сакоа и сум имала уште пред да станат хит, сакоата се класика никогаш не изгледуваат или влагуваат во мода според мене. Одговараат со се, и со сукњи, фустани, панталони, фармерки па и во спортски комбинации. Имам неколку во плакарот, две црни, зелено, тегет, кремасто, а во план сум да си купам црвено, бело и сиво
Одговараат и со сукња, панталони , хеланки, фармерки. Имам 2 црни и си ги сакам многу, едното е со долги ракави а другото со кратки
И јас ги обожавам Имам две црни,едно тегет,црно-бело карирано и едно сиво Многу сакам и црвено да си земам.
Не обожавам сакоа. Особено бидејќи сум ситна, ме поклопуваат. Само еднаш облеков, за табло, и никогаш повеќе. А инаку ми се допаѓаат, даваат елегантност на секоја комбинација.
Обожавам сакоа, елегантно, убаво изгледаат и често носам, удобно се чувствувам во нив .. Имам три црно, праска боја и крем боја со кафено а многу сакам да си купам тегет и црвено
Ги обожавам! Според мене црно и бело сако се инвестиција, не знам што би правела без нив, треба секој да ги поседува. Освен бело и црно имам и кремаво, сино, бордо, црно-бело со риги и пудра боја, многу ми се мили. Следно на списокот - сиво
И јас ги обожавам!Јас имам едно бледо розевко со шлиц од назад и над него една машничка а на ракавите има леопартски траки,не да ми е убаво нежно ќе го изедам
Сакам класични сакоа, без многу додатоци за да можам да ги комбинирам со поголем дел од облеката што ја имам. Во плакарот имам две црни, тегет и кремасто. Не знам зошто во скоро секоја продавница имаат сакоа со материјал ко блуза, претенки. Ретко да начекам некој таков убав модел. Струкирано си е струкирано.
Имам класично црно и сиво.За пролеттва би сакала во некоја дреч боја да купам.Циклама или портокалова боја.
И јас многу си сакам сакоа имам кремасто, тегет, нежно зелена боја и розево...следно на список ми е црно сако што навистина е најпотребно....
Дечки абе си купив многу убаво црно сако, ама мислам дека сум го земала еден број поголем и се мислам дали да го однесам на шнајдер да ми го стеснат. Со потполнки е на рамениците од тие по класичните, за на работа ми е и незнам дали ќе ми го упропастат само. Се мислам што да правам? можеби не е за тука прашањето, ама неможев да најдам посоодветна тема...
Сте виделе ли некаде убаво струкирано бордо сако? Да не е прескапо само и да не биде од некој чкарт, поготово не светкав материјал. Сите модели кои ги најдов ми беа некако светкави, не сакам да блештам и да го наговестувам моето доаѓање од далеку.
Јас не можам да го замислам мојот плакр без сакоа Ги имам во оние стандардни бои- бела, црна, сива и праска боја.