Дали некој знае каде може да се најдат дрвени ногарки за комода и како се движат цените? Конкретно, проверив во Новомак и има само еден вид.
Здр имам проблем со испорака од вардар мебел пред два месеци порачав гарнитура и ја платив во готово. Договорот беше НАЈДОЦНА за 30 раб дена а еве поминаа 2 месеци тоа се 60 раб дена. Само ме лажат за неколку дена ваш совет има ли негде каде може да се реагира зошто очигледно со убаво неможеме да се разбереме.
Венеција ексклузив во Прилеп има предобар мебел. Турски им е мебелот, а цените релативно поевтини отколку салоните за мебел во Скопје што продаваат турски мебел (на пр. Догташ).
Секако дека има. Во пазарна инспекција. Ќе пишеш приговор, ќе наведеш се. Фискалната ќе ја сликаш, се ќе сликаш за доказ. Мене ми завршија работа. Немав доверба, ама за разлика од другите институции, навистина се професионални и застануваат на страната на потрошувачот. Верувам дека брзо ќе ти ја достават гарнитурата или ќе ти ги вратат парите.
Па не, јас бев на лице место. Тоа беше пред 2 години. Сега со пандемијава, не знам како е регулирано. Ама биди упорна, ќе ти се исплати. За такви шалабајзери само инспекција.
Ова ти е модел на Честерфилд софа, моментално се доста популарни ние кога гледавме намештај речиси во сите салони ги имаше. Мислам дека во турската за мебел, кај Мида што е имаше слични модели нешто на Д беше продавницата. Само имај во предвид дека овие модели се секогаш со повисока цена, се смета како класично парче намештај.
Искуство со мебелот од Hemstore, маса и столови? Имаат голем избор на модели и бои, но многу се евтини (7.990 ден.) комплет.