Тој комплет на маса и столици во сите салони за мебел го имаат и варира од 6.000 до 12.000 денари. Веќе скоро сите го купија тој модел.Ако ти се допаѓа земи го, но квалитет за тие пари многу тешко.
Нема да згрешиш. Малку се посолени, ама стварно се удобни. Братучеда ми зеде. Чекаше околу 3-4 месеци да ја донесат. Инаку да знаеш дека во Кристина Дамил ти се поефтини, ама само од тоа што го нудат. Не прават нарачки по желба, туку од 10тина модели имаат по неколку различни штофови,бои на лагер и затоа се поефтини. Братучеда ми зеде од салонот на крај на Ѓорче, си одбра штоф и да се пуште механизам. Како спална е буквално, и душекот е дебел ептен. А целата гарнитура е како во облак да седиш.
На почеток на месец февруари треба да ни стигне гарнитурата од Дома24. Кога биравме модел и штоф беа многу услужливи, ни дадоа и попуст на веќе намалената цена. Достава и монтажа им е бесплатна. Кога ќе ни биде доставена гарнитурата ќе пишам апдејт
Додека прашував овде, добив подарок Убаво изгледаат масата и столовите, но за таа цена не очекувам квалитет. Ги доставуваат спакувани одделно. Треба да се монтираат.
Некој да купувал спални соби од Мебел-Ви? Многу ми е сомнителна цената, за максимум 30.000 можеш да купиш кревет, 2 натказни и регал.
За таа цена се ОК. Ама не очекувај чуда за 500 евра. Ако сакаш монтажа доплаќаш плус Јас имам посебен спална лежај од кај нив и посебен плакар (не од овие во пакет што одат) и се сосема ОК. Ама само креветот беше околу 20000 или 22000.. и гардероберот толку некаде.. Во секој случај, никаде не ставаат прва класа иверица, затоа ти викам дека за тие пари се ОК
Здраво, апдејт мал, денес ни ја донесоа гарнитурата, ден претходно ни најавија. Живееме во зграда на 4ти кат без лифт. Дечките без проблем ја качија и ја монтираа. Презадоволни сме од услугата и фаналниот производ. Топло ги препорачувам Спојлер: Аголна гарнитура