Салони за мебел

Discussion in 'Дом' started by Zaljubena111, Sep 7, 2010.

1. bella12

bella12 Популарен член

Дали некој има искуство со салонот југомебел од Прилеп. Конкретно за гарнитурите за седење .

mal.ecka likes this.
  2. tigarce

tigarce Истакнат член

Провери во Про-Дизајн, се наоѓа на ул. ,,Скупи" кај Канал 5.

Nikinena likes this.
  3. Nikinena

Nikinena Истакнат член

И нив ги контактирав и ништо. Не ми е јасно како е возможно никаде да нема а да се продаваат креветчиња со таков механизам

4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Иста ваква лани купивме од Вардар мебел, 40,000 денари димензи 3м на 2,70-штоф.
    Презадоволни сме од гарнитурата, јас меѓудргото цело зимо спијам на нејзе во дневна навечер така да е преудобна и прекомотна.
    На почетокот маж ми кога инсистираше на тие држачите за глава мислев дека е некој негов хир и глумење лудило ама испадна дека ептен се наоѓаат особено ако си висок (како него) па и мене ми се наоѓаат некогаш кога сакам да се потпрам. Со Вардар мебел имавме ок искуство ја чекавме 30 РАБОТНИ денови или месец ипол сосе викенди и празници.

5. Lizi

Lizi Популарен член

Во Тетово, Чарли бејби мислам дека произведуваат креветчиња нивни, да ги прашаш само за механизам, од каде набавуваат или дали би ти продале само тоа..

6. Nikinena

Nikinena Истакнат член

Тие ми го пуштија креветчето без механизам и ме блокираа кога ги прашав во порака. Ти благодарам

7. Lizi

Lizi Популарен член

Уф, ако имаш фискална, рекламирај го производот и пријави ги некаде, како може така да те блокираат. Цц

8. Nikinena

Nikinena Истакнат член

Немам фискална зашто преку карго се ми пуштија. Повеќе работи имав нарачано и платив околу 19.000ден. На комодата за пресоблекување и беа валкани ногалките, требаше душече алое тие пуштиле некое најобично. Им пишав се во порака и ме блокираа. Повеќе преку интернет порачување не

9. Lizi

Lizi Популарен член

Испратница нешто сигурно имаш, јас не би оставила така, поготово на толку грешки и на голема сума, ама ти си знаеш најдобро. Со среќа!

10. Nikinena

Nikinena Истакнат член

Имам испратница да. Се нервирав ама тоа е кога не можам во живо да купам од пандемијава, а на месенџер ме блокираа, и да не кажам веќе се помирив. Затоа барам барем механизам за креветчето колку толку да ја исправам работата. Кај нас колку што знам закон нема, и да тужам џабе се. Се надевам ќе прочита и некој друг и нема да се "зафркне" и да нарача од кај нив. Ти благодарам на одговорот

Lizi likes this.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Немој да оставиш така, пријави ги. Ако не ти го испратиле она што си го нарачала, треба да ти ги вратат парите или да ти ги дадат производите што ги сакаш. А не така да оставиш. Ако оставиш така, ќе има и други измамени, им даваш сила. Пријави ги, имаш испратница, ги имаш пораките што сте се договориле, сето тоа се зема во предвид.

Lizi and Nikinena like this.
  12. plava.90

plava.90 Истакнат член

Дали некој имал проблем со чкрипење на брачен кревет после медец и пол спиење на истиот?
    И како да го средиме?

Irenka90 likes this.
  13. marta993

marta993 Форумски идол

Здраво,
    Дали некој има порачувано производи од Комоди Чевларник на Фејсбук? Како сте задоволни и кое е вашето искуство со нив? :)

14. iva345

iva345 Истакнат член

Здраво, дали може некој да сподели искуство со Jumis Luxury? :)

15. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Само пофални зборови за однос и запазување рок за испорака. На око се е преубаво, изработка одлична, цените супер, квалитет ке видиме за 5 години.

16. Tory

Tory Истакнат член

Pomos barski ubavi stolici kade da se najdat

17. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Ми излезе на фб Велигденска акција на барски столици во Џиви мебел-Гевгелија. Ѕирни ги, можеби ќе ти се допаднат.

18. maja8

maja8 Популарен член

Види на Инстагтам на Elitte Sofa има во Highligts преубави

19. *Ива

*Ива Истакнат член

Не е баш за тука прашањево ама некако ми е поврзано со темата.. Вие шѕо имате искуство со опремувањрќе на стан, колку пари од прилика фаќа целосно опремување на стан од 50 квадрати? Значи дневна, трпезарија, кујна, спална и тоалет само машина? Нормално без некои претерувања, нормално да биде уреден? Воопшто немам претстава.. вака други скоро што опремувале викаат 10.000 еур фаќа..
    Искуства?

20. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Ептен релативна и индивидуална работа е. Сѐ зависи од тоа што сакаш.
    Може кујната (во зависност од големина, материјали, желби) да те кошта 1000€, може само таа да те кошта 5000€. Апаратите за домаќинство ептен варираат во цените во зависност од марка, потрошувачка, опции, актуелни попусти.

Ние скоро средувавме спрат од куќа (кујна со трпезарија, дневна и спална, во купатилото исто само машина за перење.
    Кујната не чинеше 1300€.
    Чешма и мијалник ~250€.
    Трпезариската маса со столиците 700€.
    Апаратите за домаќинство (фрижидер, вградени плотна, рерна, машина за садови, микробранова, аспирстор, машина за перење, тв и правосмукалка) 2500€, со тоа што сѐ зедовме горење, освен пералната и тв што се самсунг и правосмукалката.
    Гарнитурата (тросед и две фотељи) околу 75.000 ден.
    Клуб масичка и комода по нарачка 500€.
    Спална (лежај од салон за мебел+плакар, две наткасни и тоалет со огледало по нарачка) 24.000 ден+500€.
    Претсобје 400€.
    Три теписи 1.6мх2.3м 600€.
    Два лустери и две плафоњерки 150€.
    Завеси за кујна, дневна и спална, заедно со драпери за кујна и дневна 500€.

Ова се крупните работи, со груби цени. Ситните (прибор за јадење, тави, тенџериња, украси, декорации, слики, огледала...) може да се поскапи.
    Пак ќе речам, сѐ зависи од желбата и џебот. На крај краева, секој си ги пушта нозете колку што му е долга чергата.

CareTee and *Ива like this.