Истата гарнитура што си ја постирала ја има брат ми. Изборот на штоф е бр.3 и ја зема на намалување. Купена е пред 6 месеци. Убаво изгледа и удобна е за седење.
Не знам за квалитет знам само дека нрма изложбен салон онлајн само се нарачува и ако не си задоволен можеш да вратиш
Здраво некој да сподели искуство со Алмак Струмица како се со квалитет, конкретно за аголни гарнитури ?
Ведра Го купивме пред 3-4 години моделот Самара во Шипад Виница,таму беше изложен,добар е квалитетот,а после порачавме од Ведра мебел друга гарнитура и не ни се допадна изработката.
Дали некој има купено мебел од Виденов и како сте задоволни? Баш таков стил и димензии какви што ми се допаѓаат речиси се најдов кај нив, но немаат изложбен салон и малку ми е несигурно...
Во фб групата (Ѕид на измами и прашања за искуства од онлајн продавници!!!) има многу позитивни коментари. Приклучи се и разгледај
Neznam dali ke ti bide od pomos, zemavme masicka pred 4-5 mes od niv i zaesega e odlicna sum vo plan i plakar ama ke vidime
@Ema.Sk здраво Дали си задоволна од гарнитурата Ермес од Вардар Мебел? Мене ми се допадна идентичен модел од Технокооп, сега открив дека истиот модел ја има и на друго место со друга цена и друго име. Гарнитурата во Технокооп беше навистина удобна.