Имаме гарнитура во дневна од таму, 8 години ја имаме и како нова е, нема мрднато. Супер квалитет, од мене препорака.
Последно купено аголна кожна гарнитура за во дневна од Natuzzi Editions. Изгледот ко од списание, квалитетот одличен.
Ние имаме спална комплет и аголна од виденов, земени пред 3 медеци некаде. Вака се супер, аголната се спушта за спиење и има простор за складирање. Удобна е за седење, не е нешто премиум квалитет али со оглед на цените е одлична.
Немам искуство со услугата во Македонија, но многу мебел сме купувале од кај нив и досега се е супер. Има избор, и квалитет сооднос цена. Јас би ти рекла слободно земај тоа што ти се допаѓа.
Mebel evromak as strumica gi pravi garniturite dali ima nekoj naracuvano ili nekoj od strumica da dade info za firmata. Ima pofalni zborovi pa dali da se pomine da se vidi. Se mislam za tamu garnitura ili videnov.....
Еко дизајн Струмица ги препорачувам за кујни и плакари. Друго се е фушерај. Од Виденов земавме плакар, задоволни сме. Од Алмак се е ужасно. Југо експорт стил имаме неколку парчиња мебел, премиум квалитет е, ама многу скапи, не брзавме со уредување чекавме експонати и попусти на производите што ги земавме.
Kupiv stolici od Kristina Damil, vo Strumica gi pravele.E sega imam problem mnogu mi se golemi, ima sansi da mi gi smenat za drugi?
Препорака за фирма за изработка на кујна, плакари и тв комода, плис може дополнителни работи. Од кого сте задоволни, од кого не?