Катастрофа, чекање и погрешени и на крај никој не ти се јавува да ги заменеш, и до газдите вртев тие исто незаинтересирани Искрено после тоа најдов многу негативни критики но доцна беше
Во мебел Виденов имате по 3000 ден кревети, а душеци онлајн проверете има разни по 6000/ 7000 ден (можеби постојат и поевтини).
Се мислам за столови и маса за трпезарија да земам од југоекспорт. Ме двоуми тоа што ги немаат на залиха и се чека од 30 до 40 дена. Искуство дали имате со нив? На слики личат супер ама па на невидено вака па и плус дека се чека... не знам што да правам.
Ние бевме и не земавме зошто треба да чекаш, да видиш од каталог немаат изложено и повеќе време се чека. На невидено не земам јас барем. Ние земавме од Махагони не погрешивме. Биравме сами матетијал, боја, ногарки буквално се. За еден месец ни беше се готово, задоволни многу.
Ние имаме столици и клуб масичка од југоекспорт ама не сум нешто посебно задоволна од квалитетот. Може мене така ми се погодило незнам
Како им се движат цените? На страната нивна не видов никаде цени... И јас се двоумам за квалитетот поготово дека има па и баш онака скапи работи а ги нема да ги видиш. Не знам дали да ризикувам да порачам на невидено. А дали долго ги чекавте за испорака? Или како ви беше кажано така испадна?
Ние земавме пред 5-6 год и имаа на лагер тоа што ни требаше па не чекавме, ама масичката од сјаен медијапан одма почна да пука
Женски дали има некоја искуство со мебелот на Јумис. Гледавме, имаат убави модели и сакаме станот од таму да го опремиме па ме интередира и ваше мислење
И јас планирам од таму нешто да земам, штета што немаат цени на страната или по социјалните мрежи како сите останати продавници за мебел. Е сега, малце ова е загрижувачо. Со секоја фирма може да се деси некој проблем, ама еве не знам..
Женски, каде можам да купам маси и столици? Читав за Chavle многу лоши коментари, некоја алтернатива каде што има подостапни цени, а да се убави?
Јас имам две огромни кујни и гардеробер од Јумис и сум презадоволна,преубаво работат и квалитетно многу.