Јас имам од пред 10 години, тросед, двосед, фотеља. Мене топ ми се погодија. Правев прераспоред дома сега ми зафаќаат повеќе место зошто се по гломазни ама од што ни се погпдија не ги мењаме
Јас купив оред 2 дена од Алмак тросед и двосед...топ. имав на Канапе 8 год гарнитра аголна седечка...доста и беше. Сеуште не сме навикнати на новиве тросед и двосед...се надевам ќе се погодат
Дали има некој купено мебел од Мебел 11ти Септември? Ми се допадна еден лежај но не сретнав некое искуство тука за истите, а и не ми се познати..
Nie zemavme plakar za vo detska soba i fiokar. Plakarot se pogodi fiokarot deset pati paga po nekoj del. Ajde okej toa. Posle izvesno vreme zemavme cevlarnik. Katastrofa kvalitet voopsto ne stoese kako sto treba i koga ponaravme da go vratime cekavme poveke od mesec dena ne napravija nepismeni deka ne sme znaele da go sklopime i ne sakaa da ni gi vratat parite vo polna suma. So eden zbor kvalitet nula i kratkotrajnost na proizvodite. Ne za dzabe vikaat siromaviot duplo plaka. Koga sakas nestonpoeftino da zemes najloso pominuvas.
Kvalitetot e prosecen no neznaat da gi sklopat, nemaat majstori.Jas kupiv skapa masa I stolici, ja chekav poveke od 2 meseci.Koga dojde chitaa Po prospekt Kako da ja sklopat, im ispadnaa vishok delovi I shtrafchinja, masata celata klati.Se javuvav, reklamirav, nikogash ne odgovorija. Za nepolni 2 godini se pojavija dupchinja vo drvoto.Masata chineshe nad 1500 evra bez stolchinja.Ne gi preporachuvam.Ne e toa sto bese yugoeksport.
Kolku e cenata na garniturata bez masicheto I Dali se otvaraat dvosedot I trosedot? Ubav izbor ste napravile I so zdravje I sreka da se sluzi.
Има ли некој земено гарнитура од Ајде дома-за дома? Ги гледам на ФБ имаат фини цени, се мислам да одам и до салон да ги видам во живо, ама сепак ако некој ги има дома би било добро да сподели искуство
Ме предомислуваш. Од времето имаме гарнитура и трепезарија преубави се и се мислев да земам нова баш ради квалитет, демек најсигурни ми се. Ама да дадам 2000 и кусур евра и да се нервирам за 2 години не сакам.
Со софа студио некој искуство дали има? @mira.mira можда, ама секако се откажав сега за сега. Еве овие имаат фин избор на модели, еден куп варијанти, прават по нарачка и ми личат доста солидни барем за гарнитури.
Девојки, дали некој ги има сликнато штофовите на алмак? Имаат на нивната страна штофови, но би ми било повеќе од помош реална слика да видам.. Сакам овој лежај да го нарачам, но не знам каков штоф да одберам (темно сива боја).
Zdravo da mi predlozite lezaj od kade ima nesto pokvalitetno? od iskustvo sto vi se pogodilo? Po moznost so prostor za skladiranje
во HOMAX попусти(извор:инстаграм) На 1, 2 и 3-ти Март ве покануваме заедно да го прославиме 5-тироденден, почнувајки од 15% попуст на целиот асортиман и над 500 производи до 70% попуст, а за вистинските љубители на светски познатиот бренд KARACA подготвивме екстра попуст до 35% попуст