Здраво Како мислиш стабилна? Дали се клати? Во тој поглед нема проблем океј си е се, ние сме голема фамилија за викенди по 10 души минимум се собираме ручаме, башка и покрупни се луѓето, во тој поглед нема проблем
И ние сме со две мали дечиња затоа и гледам да е заоблена, ги има 12 999 и 15 999 незнам што им е разликата, а за навлаки сакав да прашам дали одговараат оние истите за тесни столчиња или има стрикно за тој модел, исто дали се нешто како плиш столиците или како превртена кожа... Фала ти
Тие тесните одговараат зошто се шират нема некои посебни, и јас имам ставено од тие тесните, е сеа такви столици зеде золва ми ко превртена кожа се не знам да ти кажам кои се подобри сеуште зошто сега пред месец ги зедоа, значи исти се столиците форммата и се само материјалот е поразличен, најдобро прашај си ќе ти кажат поубаво која е разликата во цена, не е некоја голема разлика не знам колку од сликава можам да ти доловам материјалот
Здраво женски, ме интересира дали некоја од вас има искуство со New Design Furniture? се вљубив во една гарнитура и сакам да ја купам ама на нивниот фб видов 2-3 негативни коментари и сега многу се плашам
Jas imav reklamacija kade baeav da mi se vratat parite za eden plakar za cevli, loso zavrsi ne sakaa vo celost da me isplatat ja baraa greskata vo mene. Ne znam kako si pominala ti ama Videnov nikad veke. Plus imav i fiokar za kaj deteto vo soba sekoj tret den se otkacuva.
Ми го заменија за нов без никаков проблем. Немав фискална туку само потврда за нарачка на профилот. За помалку од 2 недели ми доставија нов душек
Искуства со модуларни гарнитури од Фејдом? Конкретно за Бонбон гарнитурите ме интересира, како се поврзани деловите? Гледав разни видеа, но ми е страв да не се мрдаат/разделуваат деловите при седење, т.е дали добро се прицврстуваат за да седат како фиксна гарнитура?
Жени Од каде да најдам единечен кревет за спиење? Значи не ми треба брачен туку единечен.Само да е со нормални цени? Фала однапред
Kade da najdam vakva fotelja? Znaci baram ubava kvalitetna kako ovaa na slikata, ne kako tie skartot od ikea i jusk.
Kakvo iskustvo imate so Simpo? Minatiot mesec kupivme krevet koj go plativme odma vo kes. Ni rekoa za pomalku od mesec ke stigne no seuste go nema. Nekolku pati se javuvam i samo dobivam drzok odgovor deka nema da stigne uste dve nedeli, pa imalo problem so transport i tako dalje lazat... Koga pobarav da ja otkazam narackata i da mi gi vratat parite sto sum gi platila mi rekoa deka toa nema da bide odma ke trebalo da se ceka nedela dena Kako da postapam? Kade da prijavam?
Може да ми предложите од кај да земам квалитетен душек кој што нема да се расипе после неколку месеци користење? Само ве молам не препорачувајте Комодита, не сум задоволна од нив.