Мој сан дефинитивно. Порано имаа продавница во ГТЦ но сега се продаваат во Вардар мебел и други салони за мебел. Конкретно моја топла препорака за Ерато душекот.
Во случај некој да планира од Канапе Мебел да купува нешто, само да кажам бегајте подалеку. Од однос до квалитет катастрофа. Две недели каснеа со испорака за на крај да ми донесат крив кревет. На секое прашање одговорот им е "ќе пренесам на претпоставениот, ќе ве исконтактираме" и така цел месец се молиме за информација, никако да ме исконтактираат. Никако не ви ги препорачувам.
Дали има некој нарачано комода за телевизор од akcija.com. Многи ми се убави вака на слика ,исто и трпезариската маса со столици
Салони за мебел во Арачиново? Трпезариски столови ми требаат, ако некоја знае/била скоро, да ми каже дали се исплати да се иде до таму.
Сакам да ја сменам кујната и гледав модуларни бидејќи може да се наместат по потреба елементите. Ме заинтересира кујната Ава од VELLEA HOME ама ја има само на порачка преку интернет. Малку ми е страв купување без да видам и допрам а не се малку пари(750€). Дали некој има искуство со оваа фирма?
750 евра за оваква кујна е премалку... Преубава е... Ама без да видиш и допреш не е добро.... Може да те измамат..
А не, целата кујна кошта многу повеќе. Јас сакам да земам 6 долни и 3-4 горни елементи и тоа би ме чинело со превоз и монтажа околу 750€.
Дали некој го купил овој плакар или знае некој што го купил? Ми треба мислење https://akcija.com.mk/product/plakar-norvik-bel
Девојки здраво. Дали некоја има порачано нешто од страницава https://akcija24.mk/ ? Ми се бендиса еден кауч многу, ме интересира дали некој има искуство со нив и исто така дали доставата се врши преку обично карго што пред врата ќе ти го достави или имаат нивни доставувачи да ти го качат до дома?
Дали некој има искуство со страната royal online shop? Некако им се многу ниски цените во однос на познатите продавници за мебел.
Прв пат ја гледам ама од тоа што можев да видам не нудат ништо посебно. Истите работи ги нудат сите онлајн продавници кои што продаваат таков ситен мебел. Ма да никогаш не би земал мебел без да го допрам,да го видам.
Да, затоа ми е несигурно. Имаат нешто шо баш ми се вклопува во замислата, ама ептен нови ми изгледаат...