Не порачав, не најдов никој да сподели искуство. Исто така им пишав на социјални мрежи да ги прашам за доставата каква им е, бидејќи тоа што сакав да порачам е поголемо и тешко, и не ми се ризикува обично карго до пред зграда да ми го достави, ама не ми одговорија ништо. Ги прочитаа пораките ама ништо не вратија.
Како сте задоволни од трпезариските маси и столици од Чавле? Како им се движат цените? Исто така може и да ми препорачате квалитетни маси и столици освен Махагони, Југоекспорт стил.. Фала однапред
Солидни се за трпезариска маса и столици. За др немам искуство. Во канцеларија имам ваква маса. На неколку места е оштетена, изгребана. Ама стварно ептен остар предмет имаа повлечено врз неа, и се оштети...
Дали некој има зимано мебел од мебел арт коневи и како е задоволен? Конкретно ме интересира за аголни гарнитури....
Домаќини и домаќинки, предложете продажен салон на мебел со убав квалитет. За софа ми треба. Дали некој има искуство со home by Almak? Божем наше производство биле...
Јас имам од пред десетина години ТДФ од Алмак и ептен ми се погодија. Сега сакам да земам Г некоја на пуштање со сандак за постелнина на која би се спиело секој ден. Ако има некој препорака би била благодарна За фејдом знам дека е фалена ама мислам дека немаат сандуци за постелина
Велеа е поранешен Виденов мебел - бугарска фирма. Искрено, тие ти се на принципот колку пари толку музика. Премиум мебелот им е ОК и најголем дел од плочесниот мебел е ОК.. ама не очекувај чуда
Додека видам веќе пишале Јас баш денес прошетав некои салони за мебел и некако не сум воодушевена од понудава или премногу очекувам. Некако сите горе доле тој квалитет а цениве разлика од патос до плафон. Вајда името се плаќа
Doma24 се одлични. Мк производство топ квалитет и цени. Топла препорака, јас имам аголна гарнитура, а за новиот стан планирам тросед и двосед. Разгледај ги на инста или на нивниот официјален сајт.
Sakav da spodelam iskustvo a istovremeno i da prasham, vcera mi stignaa agolna garnitura i komoda od HomeByAlmak, iskreno prezadovolna, i od samata garnitura i bojata pogodena i za taa cena navistina odlicna, komodata e super isto, e sega bi sakala da naracham trpezariska masa so stolcinja, so majka mi gledavme vo Vardar Mebel i mi se cinat nekako i stolcinjata I masite najkvalitetni, dali nekoj kupuval od tamu, dali ima iskustvo i kako e zadovolen, fala vi odnapred