Дали можеби знаете каде има од овој тип гарнитури што се спојува делот за седење и се прави лежај а да не е андропромет и феј дом
Zdravo feminki, me interesira dali nekoj ima iskustvo so Mebel Evromak as od Strumica? Na stranata na fb imaat pozitivni iskustva ama dokolku nekoj ima poracuvano od kaj niv neka spodeli iskustvo. Odnapred Vi blagodaram.
Oва изгледа како интересна промоција за сите кумановци Додека шеф Марк де Јонг готви во салонот во Куманово оваа сабота (25.05) искористете ја приликата и зачленете со во Клубот на поволности на Прима преку кој ќе бидете редовно информирани за сите акции и попусти кои ги имаат само лојалните потрошувачи. https://www.prima-mebel.mk/prima-klub-na-povolnosti
Ги рекламирате прима мебел а? @RainBow Можат да се зачленат било кој ден, само со пополнување на формулар.. Мебелот секако пола ви е крш
На jungle shop mk, ги има на инстаграм и на фб, од 1500 нагоре многу убави модели имаат и се солидни за квалитет, скоро една година ги користиме немаат знаци воопшто дека се по-cheap
Moj braticed kupi kujna dobro go sluzi, na koleska eden den site gorni elementi I se otkacija sve sto imase sol se napravi srekja ne bila vo kujnata e sega dali od tamy I gi montirale ili majstor ne znam...
Гарнитура катастрофа, за една година не цела пропадна се уништи. Гарнитура само од Фејдом би ти препорачала.
Јас имав гарнитура од Алмак ТДФ околу 12 год. Се погоди топ, не мрдна. Ја сменивме ради простор повеќе да добиеме ама уште неможам да ја преболам На крај се сведува секаде како ќе ти се погоди
Жени Препорачајте ми салони за мебел од Охрид или Битола .Сакам да земам мал кревет за спиење и плакари?