2 плакари од иверка, едниот единачен со огледало врати, другиот дупли во Г форма, на лизгање - од акрон 1500 еур. Кујна корпус иверка, видливи страници мат медијапан 2600 еур. Ова ми е сега правено, пред месец-два. Ама многу зависи големината на кујната и материјалот.
Kupivme modularna kujna a elementite GI odbravme spored dinenzija,ima da biras elementi spored prostorot.Montiranjeto bese od nivna strana sekako so doplata.Prezadovolna sum ako sakate vo poraka ke vi pratam slika od kujnata
Каде можам да најдам/нарачам вакви? Најдов 2 страни на фб, kupifashion i casa decor што продаваат вака столбови поединечни но не ми се поклопува бојата од Каса, а Купи Фешн мора сам да одиш да ги подигнеш од магацинот кај нив во Шутка. Може и предлог за столар што би изработил во Ск?
Се надевам не сум во грешна тема. Дали сте нарачувале од оваа страна? Бараат плаќање само со картичка па затоа. Фала.
Женски има ли некоја искуство со плакари од јуск? Како се со квалитет? Гледам не се нешто скапи, не очекувам вау ама да не се ептен чкарт. Од велеа се таа цена но ми рекоа не ги бивало од таму ептен биле млитави.
Pred 1 God koga gi prashuvav yursk ne pravele dostava,znachi prevoz sam organiziras I ne gi sklopuvaa.Isto taka nemase izlozen plakar od toj sto go sakav tuku samo od prospekt da go vidam.Mozebi sega e nesto smeneto neznam.Za kvalitetot nemam iskustvo so niv.
Сакаме да купиме спална комплет, лежај, наткасни, ормар и комода. Разгледав на мебел ви, бк, алмак, алмеро, фејдом, прима, веллеа. Око ми фатија веллеа и мебел ви. Имаме слушано дека и Кристина дамил се добри во однос на цена и квалитет но на интернет не можам ништо да видам. Во Мк доаѓаме еднаш годишно па не ми се зема многу скапа спална. Барам нешто до 1000е да ме фати се комплет. Проблем е што немаме многу време за шетање па барам по интернетов да бендисаме нешто па да видат свекрвами до салон ако ги имаат изложено какви се во живо и да се распрашаат за испорака и евентуално монтажа. Имате ли некој друг салон да ми препорачате или пак искуство ако сте зеле неодамна нешто од мебел ви или веллеа? Многу поделени мислења прочитав во групава, сношти ја пројдов цела до 2020 се вратив Уште подобро ако имате некој салон да препорачате во Тетово
трпезариски столици, се што ме бендисува пример од југоекспорт, се е онлајн, не можеш да видиш. Дали сте земале такви столици од југоекспорт? или друго место
Не можеш зошто ги нарачуваш и потоа тие ги нарачуваат, да им се наполни камион, да дојдат и оцаринат па потоа го земаш. Од 3 месеци нагоре чекаш и многу да внимаваш од кој производител земаш, они ги увезуваат не произведуваат.