Дали некој има нарачувано од КистМебел доста поволни цени а квалитетот каков е? И да ми предложите од кај е најповолно да се купи мебел за нов простор.
Доста ги фалат Ајде дома, за гаенитури по мерка. Јас немам искуство со нив засега. Ние се одлучивме за гарнитура од Југоекспорт и засега сум задоволна па ќе видиме како ќе се покаже на долг рок.
Ние имаме од Ајде дома веќе една година. По мерка ја прават и се што сакаш како сакаш. Ја користиме и за секојдневно спиење навечер. До сега е ОК
Луѓе од кај да купам мебел ? Од кај сте задоволни ? Ми треба аголна гарнитура , кревет за спална , плакар , маса и столчиња ? Ова што гледам на интернет страните на салониве се е огин скапо , а рецензиите на интернет за сите салони се катастрофални ! Просто се чудам до толку се е ,неквалитет а цени плафон? И на некој места не е вклучена монтажа , на некој е вклучена и сл превари и доплати за истата..???
Аголни квалитет ок во Алмак и Мебел 21 Лежај Алмак имат квалитетни лежаи со ок цени Маса и столици Махагони Куманово Плакар или по мерка или готови од салоните Јас последно земав плакар наткасни и комода Кашмир од Мебел Ви Монтажи и достави веќе нема никаде Т .е достава до прва врата