Здраво девојки Треба да го уредувам станот. Ми треба кујна, ормар за спална, детско шкафче, шкаф за во ходник за влез за чевли и палта. Дали знаете каде можам да најдам на попуст од салони за мебел или евентуални дали познавате мајстор од Скопје што прави кујни, ормари и комоди по димензии ? Имам и скици нацртано со измерени димензии.
Дали постојат салони што некој нивен модел би ми го направиле со мои димензии? Живееме во поткровје и не ми се допаѓа класичен модел на мебел како одговара со ѕидовите
Mebel po merka moze da vi napravat vo Sipad. Ureduvaat celosno stanovi, apartmani i se sto vi treba. Mozete na mail, ili vo nivniot salon da odnesete ili pratite dimenzii i ke vi kazat se. https://www.facebook.com/sipadmebel https://www.instagram.com/sipad_mebel/
Дали некој тука има искуство со гарнитури од Велеа? Видовме една многу убава, и ептен ни фати око ама искрено не знаеме какви се во однос на квалитет, па секое искуство би било добредојдено.
За гарнитура не знам, јас имам спална и душек од кај нив, и сум презадоволна. Ефтини а супер се покажаа.
Гарнитурата од Велеа што ја сакавме пред нос ни се потроши, ќе си пукнеме од мака како не ја купивме. Разгледуваме алтернативи сега, ги гледавме Алмак, ама на гугл имаат ептен лоши рецензии дека механизмите итн не се добри и дека се распаѓаат за брзо. Секое искуство е добредојдено пред да платиме 1000 евра на гарнитура
Дали некој има искуство со трпезарски столчиња и маси од Прима Мебел? Имаат убави попусти и доста добри модели што ги гледавме па добредојдено би било секое искуство.
Добро што посочи за Алмск, баш бевме решени да земаме на неискусено/нечуено… А скептици бевме за Велеa… @bookslover За трпезариски столчиња можам да ги пофалам Мебел ви.. ги земсвме пред 4 год на попуст пред нова год, ни да пропадне сунгер, ни да се распаднат ( до оглед дека немам скала и ги користам и за качување).
Читајте рецензии обавезно затоа што само така ќе се избере нешто подобро, и секако мислења од други. Ние после толку разгледување си најдовме убава гарнитура во Кристина Дамил, па си намеркавме и маси од таму. Единствено ми е малце мака што се чека толку долго и ние можно е веќе да бидеме вселени во станот додека тие стасаат ама тоа е. Можам да кажам дека до сега за нив и Велеа најубави рецензии имаше, дека се супер квалитет и доставата е какошто ќе ти кажат + имаш бесплатно монтирање и качување до горе, ние дека сме на трети спрат без лифт.