Салони за мебел

Discussion in 'Дом' started by Zaljubena111, Sep 7, 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Ако ги немаат на залиха одбраните работи, се чека отприлика 2 до 3 месеци, зависи од производителот. Ако им се достапни во магацин, веднаш се договарате што и како.

bookslover likes this.
  2. bookslover

bookslover Популарен член

Јасно, фала ти многу. А имаат ли пример во салон како изгледа продуктот за да знаеш дали да го нарачаш воопшто? Оти читав некои рецензии дека го немале продуктот воопшто па не знаеш ни како ќе стаса

3. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Не од сите парчиња, дел од работите се изложени по салоните само. Другово...како ќе ти се погоди. Можеш да ги прашаш дали некаде го имаат изложено ова што си го одбрала, па ќе ти кажат каде да отидеш да го ѕирнеш.

Мене скоро цел мебел ми е од таму, ми се допадна една цела линија комоди, шкафчиња, клуб масичка, и сакав сè комплет да ми биде. Од сите работи, во салон им беше изложена една комода мислам и само неа ја видовме, другото на тепка. Па по ова што го видовме се ориентирав какви би биле другите работи. Ама немам никаква замерка за работите што стигнаа, супер изгледаат, исто ко на сликите.
    Спалната на пример, не ја ни видовме. Многу ни се допадна на сликите и ништо друго по салониве не ни фаќаше око освен неа. Одлична испадна, немам замерка.

Единствено баравме да пробаме душек некаков модел што имаа на залиха и гарнитура не купивме без прво да седнеме и да ја проанализираме. Добри се, исто и вработените се супер услужливи и трпеливи. Ама ако ви се брза, не ги препорачувам, затоа што навистина доста се чека ако одбраните работи ги немаат на залиха.

bookslover likes this.
  4. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Нас ни кажаа месец дена за ормарот кој го побарав. Предолг период беше и најдов на залиха сличен од Форма Нова.

5. bookslover

Ти благодарам ептен за споделеново мислење, нас не ни се брза тоолку многу зошто и гарнитурата ќе ја чекаме до средина на ноември а и трпезариската маса докај 2ри декември ни рекоа така што мислам дека и ова сигурно тогаш би стасало ако го нарачаме рецимо неделава.

Искрено јас си намеркав една клуб масичка од кај нив што до сега никаде ја немам видено и сакам таа да ја земам, па ќе им се јавам утре да видам што ќе ми кажат.

6. bookslover

Фала ти за споделено искуство:hug:

7. grungy

grungy Истакнат член

Предлог спална од каде да се земе?
    И дали е подобро лежај или само кревет рамка со душек? Ич не се разбирам, ако може искуства? :tmi:
    @bookslover гледам и вие периодов барате работи за дом, од каде/дали набавивте спална?
    Благодарам :f:

8. bookslover

Уф, ме погоди за ова, ама навистина не знам.... нас ни ја прават по мерка столарите, ние само си купивме душек. Од мое искуство јас многу убава гарнитура, трпезариска маса и столчиња најдов во Кристина Дамил па да ѕирнете таму ако ме води пат, супер услужливи, ти кажуваат и точно кога ќе ти стаса мебелот, ти го качуваат до горе монтираат бесплатно, така што да ѕирнете таму.

Мислам дека @ALISA0000 имаше пишано дека во Алмак има убави спални и лежаи.

grungy and ALISA0000 like this.
  9. Anneta

Anneta Истакнат член

grungy likes this.
  10. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Дали сте нарачале од Чавле мебел пред скоро да ми кажете реално како и колку се чека за достава?