Дали некој има искуство со овој салон за мебел ? Ми се допаѓа една гарнитура ама прв пат го гледам салонов
Дали некој има искуство со овој салон за мебел Dimi mebel trejd од Струмица? На порака ми вратија дека за изработка и достава се чека мах.10 ден, дали го почитуваат тоа?
Овие не се оние преварантиве шо веа со друго име Мебло нешто така беше Де прочачкај и низ фб и низ форумов имаше за нив под друго име беа
Многу лоши рецензии имаат, внимавај. Го менуваат името на неколку месеци и испраќаат некомплетни работи. Јас не би порачала. За овие пари можеш да најдеш гарнитура од веќе докажани салони за мебел (Велеа Хоум на пример).
Тие што имате нарачувано од Југоекспорт, како ви се покажале во врска со доставата? Се слушнав завчера со една нивна вработена, и ми вели “колегите бараат камион“, не разбирам што точно тоа им значи, знам дека ги увезуваат од Полска и океј тоа сфаќам, но како тоа бараат камион? Ми вели чим најдат камион, ќе се изврши доставата во рок од 2-3 дена се тука... Пингам @Mishela има искуство.