Јумис и фејдом искрено ни беа прескапи. Ние си купивме од Кристина Дамил ептен убава гарнитура и многу ни се погоди.
Ги гледам веќе подолго време,преубави се, преубаво им е се. Знаеш кај се произведуваат? Колку време ја имате гарнитурата? Цените не се баш ефтини
Ух искрено да ти кажам воопшто не се сеќавам од каде им е производството, соработуваат со повеќе брендови ама не се сеќавам воопшто дека ние во септември уште нарачавме. Гарнитурата ја имаме веќе скоро 3 месеци, презадоволни сме од истата. Исто така и трпезариската маса и столчињата се преквалитетни и преубави, нема да згрешиш ако земете од таму. Многу беа коректни во поглед на испорака, цена итн. Ние гарнитурата ја земавме 58 илјади, ни дадоа попуст од околу 10 илјади скоро, така што најдобро може и таму да отидете да ѕирнете.
Dali nekoj ja imaa ovaa garnitura pa da kaze iskustvo? Od mebel vi e. https://mebel-vi.com/ag-rio-m-leva-svetlo-siva-0.html
Некој искуство со гарнитура од јумис ? Се мислам за milano , најмногу ми се свиѓа, и бора бора … ги немам видено и живо, па ако ги има некој да сподели искуства какви се дали се удобни и дали вредат за парите