Остај.....страмота....Ама лажат сушат.Прво ми викаат само зглавјето е забораено после демек стасана е.И на крај ги прашувам монтериле зашо чекавме толку ми викаат па вчера енус стаса А пред месец ми кажаа дека е стасена.... Толкава фирма така да лаже...Незнам што да кажам...
Јас имам одено сите ги имаат истите модели имаат и накинџурени многу спални,трпезариски маси,исти цени како и во другите салони за мебел низ Скопје и никогаш повеќе не би отишла.Другарка има порачано гарнитура и кога донесоа да ја монтираат во друга боја и друг штоф и рекол епа не сме имале од таа ти што си сакала,ниту ја вратила бидејќи многу безобразни се и свекрва ми исто така се зезна со плакар нарачала висок сјај 18000денари кога и го донесоа иверка и негде како изгребано ко божем по грешка вратите ќе дошле утре ден да ги сменат во висок сјај,им звонеше секој ден и ништо така си остана.
Од утре до недела саем на мебел во „Борис Трајковски“ https://www.karti.com.mk/saem-na-mebel-2018.nspx
Дали има некој порачано на саемов на мебел што беше нешто од Мебло плус? Порачавме гарнитура и рекоа за недела-две ќе стигне, уште ги чекаме, толку време помина..Кога и да ги побараме на тел, секој пат ни велат наредна недела треба да стигне, имаме многу порачки.. Последниве два дена не ни креваат на телефон..Некој со слично искуство ? Испорачуваат ли барем воопшто ?
Ехее ќе си почекате. Додека не им одиш дирекно и не ги замараш, закануваш, ништо не си направил. Нивниот глас далеку се слуша кои преваранти се.
Здрaвo. Сaкaм дa спoделите искуствo и ми дaдете предлoг зa квaлитетен мебел, сo сoлидни цени. Кoнкретнo ме интересирa зa aгoлнa гaрнитурa и лежaј. Некoј дa е зaдoвoлен oд oдреден сaлoн зa мебел пa дa ми препoрaчa. Фaлa
Шипад Мебел, 160x200 околу 18 000 ден без душек. Бои и материјали по желба. Имаат и душеци по 14-15 000 ден добри.