Дали има некој искуство со форма нова? Сакам да го порачам ова на сликата ама велат да се уплати на фактура цела сум однапред. Чудно ми е да платам, а да чекам две три недели. Капар да, би му дала ама цела сума незнам. Има некој искуство?
Ние лани кога земавме плакар и уште нешто прво оставивме капар... па ни јавија дека се порачани и доплативме остатокот на сумата и за некој ден ни ги донесоа и монтираа
Јас купував мебел од кај нив, прво ми побараа капар кога го порачавме мебелот, после ми се јавија дека ќе го достават и ми рекоа да отидам ден-два пред доставувањето да го доплатам. Да се дополнам, мислам дека е различно во зависност од тоа која е цената на производот. Ако е нешто поевтино, тогаш наеднаш го плаќаш кога го порачуваш.
Другарка со дечко и порачаа клуб масиче од таму.. ем скапо ем услугата мизерија Прво им донесоа некоја помала.. Ја вратија одма, згрешиле.. После им донесоа бела со темно сиво (а тие со светло нарачале).. одма уште пред зграда ја вратија После им донесоа правилна боја ама медијапанот изгребан целиот... ја качија горе, ја распакуваа и ја вратија.. На крај им донесоа една нормална.. сега за сега ОК е..еве година ипол..
За кревет нз но гарнитурата од таму ни е ... и позитивно искуство и квалитет веќе 3год ја имаме како да е од вчера...
Има има.. Подалеку од нив. Порано беа сосема ОК.. Сега да дуваш и да бегаш. Од квалитет, преку однос што е и понизок од нула... Мизерија во боја Не дај боже да им искоментираш нешто негативно на фб..одма блок.. Ме блокнаа пред 2 дена за таква дешавка..а не ми креваат на тел да ги испцујам Во секој случај станале голема нула по сите критериуми..