За мебел по мерка ги препорачувам Еко Дизајн Струмица. За гарнитури дефинитивно Фејдом. А за кревет за спиење најубаво од Дормео. Имаат и кревет и одма и душек и решен проблем.
Пишав и во др група за истово... Препорака да ми кажите салон што би имале вакви фотељи? Прашав во 2-3 али над 1000 еу беа, искрено не ми се даваат до толку.
Генерално, добро. Имам купено шкафче за претсобје пред две години и супер е. Испораката беше брза и навремена. Деновиве планирам повторно да ги посетам.
Одлично искуство,и со време на испорака исе што договоривме беше испочитувано.Цел стан опремивме од кај нив.
Искуство со фејдом? Се интересирам за гарнитурата чоис 16 и од кој тип на материјал/штоф сте задоволни?
Здраво. Дали некој има нарачувано или го има посетено салонов: https://www.facebook.com/DrvodekorMebel/ Конкретно за плакар ме интересира.
Јас сега нарачав од дома мебел која набавува од струмичка фирма интер ексопрт, золва ми ги има многу е задоволна и нарачавме и ние чекаме да стигнат
Здраво, препорачајте гарнитура за седење за дневна соба, најбитно да е удобна, троседот да е онака мек за лежење, но и моделот да е симпатичен. Не можам да најдам и убаво, и функционално.