Боже боже Земи големо огледало, расчеписе и ако имаш дупка голема скината си .. друг начин не гледам.
Колку години си навистина? И што мајка бараше да си ставаш предмети внатре, не ли ти беше доволно само да го стимулираш клиторисот штом си сакала да останеш невина? Сешто значи...
15 имам, епа сакав така бев премногу запалена, немојте да ми судите само сакам да ми помогнете... и да ми кажете решение
-Маче, кој те скина? -Римелот. Знаеш, внатре во вагината има сензори што насетуваат дали ти влегува полов орган или римел, па во зависност од тоа, даваат наредби на хименот дали да се кине или не. А од римел каква пештера очекуваш уствари? Ај на здравје. Поглуп начин да се скинеш и да си сакала, не би избрала.
Само се навраќам на моите почетоци и не можам, а да не се изначудам од каде ви идат идеите да си ставате предмети внатре ? Нели е пологично да се истражуваш, па да се допираш горе и така да се задоволиш, кога веќе знаеш дека со ставање предмети внатре можеш да го скинеш хименот. Е после нема назад девојче, се сторило тоа и готово. Плус свесна ли си колку бактерии внесуваш со ставањето на маскара или капаче од не знам каков парфем, внатре во вагината? Милиони. Било што било, не се измачувај со тоа, и престани со таа твоја навика, кога си запалена само стимулирај го клиторисот и готово. Дали си невина или не во смисла дали ти е скинат хименот не може никоја од нас да ти каже.
Иии што ти значи машта ..кај ти текна со римел бе ..па оди земи со колец пробај после тоа 100% си скината , со гаранција ...ако не ги враќаме парите . Значи прв ти бил римелот ..па подобро вибратор да си земела ..барем личи на тоа што си го замислувала а не вака .. Секоја чест на изборот .. Ако ништо друго барем си оригинална
Сум чула за самозадоволување со краставица, риба и мислев дека тоа е дното, но се излажав. Убаво викаат, никогаш незнаш што може да те изненади Скинат хименот или не, НЕ ПРОБУВАЈ пак, амн за аман. Кај ви текнуваат на вакви глупости, жити све не ми е јасно. Ќе си напраиш компликации,после којко крив. Решение, освен да престанеш со тоа, друго незнам што попаметно да ти кажаме,па се надеваме дека не си претерала, иаку мала е веројатноста дека си го скинала хименот.
Невина си се додека не ти влезе тоа што треба. А хименот може да е скинат, зависи и колку длабоко си навлегла. Тоа што се самозадоволуваш не е лошо, нормално е и пожелно да го правиш, ама внимавај со што и во кои услови. Не ти се доволни прстите, па да се задоволиш само со стимулација на клиторисот? Не за друго, со римели и чуда можеш некоја компликација да си направиш.
До толку сама ако не можеш да утврдиш дали си скината или не постирај ни слика па ние ќе ти кажеме мислењаа ... така и така со римелот си напраила гооолема глупост ...
Зарем не гледате дека е машко и ве провоцира, зарем толку не ви фаќа тоа црпката да процените што е вистинско мислење а што е машки идиот кој се пали да чита коментари за женската мастурбација, бидејќи тоа им е нагплемо табу на мажите. И, затоа најголем број машки членови со женски никови има токму во оваа тема.
Девојкава (ако е воопшто тоа) трола, не само тука туку и на други теми. Џабе и се чудите на паметот едит Ах еве гледам барбиката се јавила пред мене, ете она е прав човек за ова, ви разјасни
Боже мили, човек да не биде искрен и одма машко е, по што си заклучила дека сум машко? - По тоа што мастурбирам и шо си пикнав римел? ...Немора да значи Женско сум си Поз
Како тоа имаш 15 а на темата Надградба на нокти мислењето ти е ова? [/quote] 20 имам се зезав иначе дека имам 15 [/quote] не се зезаш него само те фатија во тесно хахаха на лагата и се кратки нозете да знаеш
Се замозадоволувам кујзнае од кога хахаха најпрво почнав со ташната што ја носев во училиште како го научив тоа не знам ама бев основно може да се каже 5то одделение и многу ми е убаво дури ми е поубаво да се самозадоволувам одколку да имам секс.Тоа навистина не е штетно туку баш е убаво и здраво.А и малку се оние кои што не се задоволуваат.