1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Самозадоволување

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

1. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Абе здраво е,али зависи што ужинка си носела у ташната дента кога си се триела со неа,да не ти останат трошки,може мравки да се изведат.

На Beatriche19, JoxyTheFreak, MaggieTatum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    не и се заблагодарувај зошто нема поима женскава што ти збори ,јас имав 14 години и бев запишана на пливање арно ама имав добиено и сеа глупо ми беше да идам со улошка како ќе пливам таму и пробав да ставам тампон глупава женска неискусна глава |( и пробав малку да го ставам колку ноктот ми влезе и неможеше повеќе зошто ме болеше а ти женска зошто си го применувала често римелот и тоа од почести пробувања попушта хименот еднаш подлабоко другпат подлабоко и од што ти било убаво може не ни си осетила дека си се скинала а може си од тие што не крвариш ако го пикаш цел римел е не 100 посто милион посто си скината или пробај цел прст пикни си ако можеш нека ти е на здравје |(

3. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    кај ти текнало со ташна жити бога како да немало нешто друго во собата :| и до кога ќе си ја чуваш ташната за самозадоволување додека не си купиш нова? други ќе идат до секси шоп а ти иди до книжара

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  4. barbiegirl18

barbiegirl18 Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Оф леле затоа не ми се коментира на форумиве зошто сите сте со малоумни сфакања сега имам сопруг и дете фала богу дека не се самозадоволувам со ташната кога има кој да ме задоволу.Сакам да ти кажам пример како првпат почнав да се самозадоволувам и немаше мрави и такви глупостарии.Само тоа е од вакви личности едноставно ни тоне државата сите се чудите за некои работи кои во америка се случувале пред 100 години.Не сте вие криви тоа ......ве жалам

5. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Не, ние може сме со такви сфаќања ко што сме, но ти со какво сфаќање си ме занима? Си пишала 18, тука уште никој нема на грав и на тастатура што гледа за да знае дека лажеш за годините.
    Ако ти се пишува пишувај, немој да навредуваш, а америка ете ти ја, не иде нигде, патот под нозе и тргај плачат за тебе сигурно.

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    Добро,нема врска што е ташна :D иако малку чудно е, до сега не сум го слушнала, ама сепак, си ја носела во школо, си ја лепела по клупи, а вагината е толку чувствителен орган, не ти беше страв некоја бактерија да не фатиш? :)

7. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Во Америка пред 100 години вака полуписмени биле како ти сега?

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Како се самозадоволуваше со ташната, кажи ни просветли не, ти ја јаваше неа или и дозволи она да те искористи. А мажот ти знае за твоите авантури од училишните клупи со ташната?

9. barbiegirl18

barbiegirl18 Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Сигурно не се соблеков гола за да ја јавам ташната ако вие тоа го правите голи немора да значи дека секој го прави нема врска затоа македонија е назад со заостанати личности не тргнуваме никаде ...:P
    pozz do vas srcki

10. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Хахахахахах а ја мислев во Америка голи се соблакале и со ташните го правеле тоа, па и ти си практикувала Амерички стил :D лелееее

На Devojka20 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.774
    Допаѓања:
    99.976
    Бидејки не знаеш како изгледа химен еве јас ќе ти покажам
    Пробај да му наштетиш со римел! ]:)

Прикачени фајлови:

• himen.jpg
      himen.jpg
      Големина на фајлот:
      4,8 KB
      Прегледи:
      2.217
    На Elenor, Devojka20 и DeMelo им се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Невина си се додека не ти влезе тоа што треба. ;)
    А хименот може да е скинат, зависи и колку длабоко си навлегла. Тоа што се самозадоволуваш не е лошо, нормално е и пожелно да го правиш, ама внимавај со што и во кои услови. Не ти се доволни прстите, па да се задоволиш само со стимулација на клиторисот? Не за друго, со римели и чуда можеш некоја компликација да си направиш.[/quote]
    Благодарам :)[/quote]
    не и се заблагодарувај зошто нема поима женскава што ти збори ,јас имав 14 години и бев запишана на пливање арно ама имав добиено и сеа глупо ми беше да идам со улошка како ќе пливам таму и пробав да ставам тампон глупава женска неискусна глава |( и пробав малку да го ставам колку ноктот ми влезе и неможеше повеќе зошто ме болеше а ти женска зошто си го применувала често римелот и тоа од почести пробувања попушта хименот еднаш подлабоко другпат подлабоко и од што ти било убаво може не ни си осетила дека си се скинала а може си од тие што не крвариш ако го пикаш цел римел е не 100 посто милион посто си скината или пробај цел прст пикни си ако можеш нека ти е на здравје |([/quote]

Епа вака девојко, со цел да не останеш во заблуда, да ти кажам дека девојката е невина се додека немала секс. А самозадоволувањето (било со предмети или со прсти) не е секс! Зборот ми е, дури и да и е скинат хименот, невина е се додека не и влезе тоа што треба. Затоа што хименот не ја прави невиноста. ;)

13. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    тоа ти што го збориш теоретски е така, да се согласувам ама да нагласам дека зборуваме буквално за скината таа и тоа го праша така???јас како што ја сватив си пикала римел а мисли дека не е скината а ти можеше поубаво да си го појасниш твоето мислење зошто некој може и двосмислено да те свати ;)

14. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    онака „право“ самозадоволување со пикање прсти или предмети внатре уште немам пробано и сега засега не ни планирам.. а ако во самозадоволување спаѓа и „јавање“ на мечиња, епа тоа уште од мали нозе го правам :tmi: и под мали нозе подразбирам 8-9 години.. незнам како воопшто ми текнало да го правам тоа, можеби некој филм сум изгледала :?: неколку пати мислам ме имаат фатено ама не се сеќавам точно кога, поминаа 3-4 години.. и уште со мечиња си останав :lol: :rofl: само сега малце ги "зачинувам" работите со некои парфеми или такви работи, ама никогаш на голо и никогаш не сум ставила нешто внатре, само триење...
    а инаку за тоа дека женските се посрамежливи да признаат од машките, тоа да.. машките од мојот клас кога бевме 5то ги фатив каде што си се "дружат" со пријателчињата.. и тоа во ходникот кај скалите, секој можеше да ги види, ама ете јас бев "среќничката".. и тоа групно бе!! се собрале 5-6 машки и дркаат ли дркаат.. се прашувам како му било додека го гледаат другар им во очи и си го онакваат другарчето :?: :rofl:

На PunchMarmelade му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Balint

Balint Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    61
    Мислев дека само јас од толкава возраст го правам тоа :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хаха, ете премногу филмови што им прават на мозокот на малите деца :rofl: :rofl:

17. violetmoon

violetmoon Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    зосто рекле како твоја рака сто ке те почеша др не може
    јас си мастурбирам редовно може да се каже и покрај тоа што имам секс навистина уживам во тоа а сега планирам и некој вибратор да си купам малку да го зачиниме сексот со мажулето мое,на мое задоволство :devil:

18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Дали вашите блиски знаат дека мастурбирате т.е дали ве фатиле и далин разговарате за тоа. Тука пред се мислам на мајка, сестра сигурно не мислам дека на таа тема би разгоарале со таткови или братви. Како што кажав и порано јас мастурбацијата ја сметам за еден посебен ритуал, и нешто што ми е длабоко интимна работа кога се дружам сама со себе и со своето вагинче, и кога не се оптеретувам какви фаци правам или какви звуци испуштам додека уживам во тој чин. За разлика кога сум со маж неможам да бидам толку опуштена. И, баш би сакала да ја продолжиме темава но од еден друг аспект. Дали некој знае дека мастурбрате и дали некогаш би мастурбирале во пар со некоја другарка итн.

19. kiki.sunshine

kiki.sunshine Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    не гледам зашто да е табу тема. тоа го прават и машките и тоа и го кажуваат, само кај нас менталитетот е друг. Слично е и со сексот, ако мажите имале повеќе партнерки тие се фраери мачо мен, кај жените, ороспии, курви и како уште не ги нарекуваат таквите!
    Ние женските не зборуваме многу за тоа, но многу мал број се тие што не пробале! :)
    Имам другарка што до пред некое време незнаеше што е тоа клиторис |( Кога и кажав дека е дел од нејзиното тело, мислеше дека е негде блиску до желудникот! Има 19 години! Срамота е да не си го познаваш телото!
    МОжеби е срамота, ама ќе си кажам, не се сеќавам точно кога почнав, ама бев прилично мала.. немав кажано на никој, затоа што не знаев како ќе ме сватат.. е кога првата отвори уста, тогаш сите ги извадивме картите на маса.
    Ми се случува по 3-4 пати во денот да се замозадоволувам! ценат пажња ми е клиторисот.. некогаш ми треба поише време, некогаш намерно забавувам за да уживам подолго.. Дечко ми пробуваше да ме задоволи така, но мојата рака САМА прави чуда.. хаха!
    Пред дечко ми имам маструбирано. на почетокот ми беше срам и непријатно, но еднаш кога ќе го направиш за вториот пат веќе нема да имаш гајле :) барем јас така мислам :)
    Со другарка ми имаме заедно, но во различни простотии, една до друга. Се договоривме кога едната ќе биде готова да ч укне на ѕидот да знаеме дека сме завршиле хахаха. цела вечер се смеевме за тоа :)

20. sexy.devil

sexy.devil Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    Искрено и јас мастурбирам... дури и си имам купено вибратор па нема несто подобро од тоа... а иначе имам мастурбирано и пред дечко ми и искрен да ви казам тоа многу ги возбудива машкиве да ве гледаат како сами се задоволуватее... така да напред девоки ;)

На мими 59 и slatki4kapp им се допаѓа ова.