1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Самозадоволување

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

1. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    ај да ве прашам со колку прста миксате?

На teddytea, Balint, BoyL и 2 други им се допаѓа ова.
  2. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    :bandit:оп падобранец
    ---------------------------
    жени да дркаат
    ма не е можно мене отсекогаш ме учеа дека женте се пречисти суштества што забременуваат од дуxот на добротелството и дека никогаш не прдат/ждригаат ниту пак одат у wц

иако еднаш начекав една како гледа геј порничи у интернет кафе шо порано беше у библиотеката до градежен (позз ако е на форумов)

дркање е мн добро за ако си напнат,неможеш да заспиеш а понекад и ако те боли глава (ама тоа е ако го дрвам повеке од 30мин само тогаш поминува/се ублажува мигрена)

my job here is done :rofl:

На Daleron и BoneMachine им се допаѓа ова.
  3. sweet.cookie

sweet.cookie Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    се имам самозадоволувано ама само како да објаснам во горниот предел не доле..не пикав прсти и слично ама ми е страв да не сум скината...никогаш не ми потекло крв и слично,ама пак имам некакво чувство дека сум скината....:/
    а хименот се наоѓа внатре или однадвор го покрива отворот..ве молам не ме осудувајте и напаѓајте :/

На love24 и the drummer им се допаѓа ова.
  4. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    хименот се наога внатре и ако не си пикала прсти не е можно да си скината уживај ;)

5. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Хименот не е меур од сапуница па да пукне само ако го допреш, за да го скинеш ќе ти треба повеќе напор и не е баш така лесно.

На alexa_dimoska му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anniah

Anniah Нов член

Се зачлени на:
    23 октомври 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво, незнам дали прашањево е за овде, ама ќе го поставам.
    Имам 24 години, и имам една помала братучедка која има 9 години. Пред некој ден бев кај неа дома, и тетками ми рече дека е во својата соба и дека чита лектира, и ме прати да ја викнам. Ја подотворив вратата на нејзината соба, и ја видов... се самозадоволуваше :o таа Не ме виде, а јас појдов во дневната и реков дека чита. Сека незнам дали да и кажам на тетками дека таа се самозадоволува? хелп? што мислите вие?

7. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Не.

Искрено не ми е веројатно дека тоа го прави 9 годишно дете?!?! Али на денешница не треба веќе ништо да изненадува. Сигурно почнале хормоните да играат па си го оспознава и открива телото или радозналост од гледање на ТВ и интернет.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Нормално дека не. Сосема природна работа, нема потреба да дигаш паника.

9. bussines-woman

bussines-woman Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    63
    На 9 години?!?!?! Леле, кожа ми се наежи!!! Имам 9 годишна сестра, неможам да замислам девојче на 9 години да го прави тоа... :worried: Прерано е, уште ни влака нема на срамните места, ниту менструација....а се самозадоволува.... :tmi:

10. bubak4e

bubak4e Нов член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Cupina da ve prasam sto mislite vie?
    Imam znaci 14 godini i se uste nemam menstruacija a site cupina od mojata vozrast imaat dali ima nekakva vrska so toa sto nemam bidejki cesto mastrubiram i na nekoi pati mi doagja ubavo nesto kako orgazam ???:(:lol::fubar::l:

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  11. NaAstorMajkata

NaAstorMajkata Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    49
    Самозадоволувањето е многу нормално и многу убаво.....Јас со другарки не разговарам на оваа тема за да избегнам било какви предрасуди, зошто сеуште како што кажавте горе е табу тема, меѓутоа е апсолутно нормално! И ако си го познаваш телото, оргазмот е фантазија...и да не се лажеме дека не сте се запалиле кога сте биле сами.... :P

На the drummer, veren, Hristov и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. хјкх

хјкх Нов член

Се зачлени на:
    5 јуни 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    јас свршувам по 2 3 пати на ден и денес пробав со два прста внатре и почнав да ги движам брзо кога ги извадив имав многу малце крв на прстот многу сум исплашена инаку до сега сум немала односи 16год сум Ви благодарам однапред

На Gembird91 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Чао невиност.

На maliba.sta и Згодно Момче им се допаѓа ова.
  14. хјкх

хјкх Нов член

Се зачлени на:
    5 јуни 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    a dali ako odam na ginekolog moze da vidi dali sum ili ne sum moze e glupo prasanjeto ama..

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Многу јасно.

16. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    moze ke mi se vrati kako bumerang ovaa informacija :P

ali mn zeni megu drugoto shto go glumat, glumat i nevinost
    samo kazi mu na deckoti deka mn te boli i da prekine prviot pat kazi mu deka on te skinal i posle dva tri dena imajte normalen sex

ako e geek ke se gordee so sebe deka ti ja "odzemal" nevinosta....kako shto bi rekol mr. hanky mozes da pusis kolku sakas kur i pak da bides nevina

На Draganax01 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276

Aман бе, со 24 години поставуваш вакво прашање на форум?
    Секако дека не треба да и кажеш. Она што треба да направиш е да ја седнеш братучедка ти и да направиш отворен муабет со неа околу темата. Нема веќе срам, штом почнала не е веќе мала и треба да знае дека она што го прави е сосем природно и нормално бидејќи нема апсолутно ништо лошо во спознавање на сопственото тело. Секако, нема да и кажеш дека си ја видела, туку ќе ја отвориш темата онака спонтатно без да ги заменуваш зборовите. Искрено, јас да сум на твое место токму тоа би го сторила наместо да се потресувам.

Тоа е и проблемот уствари. Овие теми се сеуште табу, па после се чудиме зошто стапката на бременост е толку висока, и зошто децата кријат што прават и каде се.

На kjukli и tessie им се допаѓа ова.
  18. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276
    Можно е да си го скинала хименот, но тоа никако не значи дека не си невина. Значи, невина си до оној момент додека не стапиш во сексуален однос со друго лице. Нека не те потресуваат коментари тоа е сосема нормално.

На kjukli и tessie им се допаѓа ова.
  19. Summer 2015

Summer 2015 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Незнаев каде да го поставам ова прашање па го поставив овде. Значи вака имам 19 години и сеуште сум или бев невина до пред некои 2-3 дена. Знам дека ова прашање е мнооооогу глупаво, но не сум информирана во врска со овие работи. Значи се самозадоволував со вибратор за прв пат и бидејќи ми беше страв да не се скинам се самозадоволував во задник. Дали тоа значи дека сум ја изгубила невиноста? (Мислам дека хименот се кине ако се самозадоволувам однапред или мислењето ми е погрешно). И ве молам не ми замерувајте на прашањево. Благодарам однапред :*

20. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Хименот не се наоѓа во задникот, така да не си скината.