Мене до негде и глупо ми е тоа... Не знам дали го знаете она, женска мастурбација според кама сутра - сама кутра
Едноставно морав морав да го споделам ова. Не можам да се начудам никако. Шок во Сараево: На девојче во половиот орган му се заглавило... Во Клиничкиот Центар во Сараево, викендов се случило нешто што ги шокирало лекарите. Верувале или не, девојченце чиј идентитет и возраст не се откриваат, имала заглавено дезодоранс во својот полов орган. Иако лекарите пробале да го отстранат дезодорансот, сепак не им пошло од рака, па сега девојчето освен претрпениот срам, ќе треба и да биде подложено на оперативен зафат. За „Дневник Аваз“ ја потврдуваат оваа информација од Клиниката, но не даваат дополнителни информации. Единствено нешто што новинарската екипа успеала да дознае е дека ваквите случаи не се реткост ни ширум светот. Она коа си пикаат раце во вагина ц цц ц Зар вибратор не врши работа? Страшно.
Edna drugarka moja pomala od mene e nevina seuste pa sakam da prasam dali moze da se samozadovoluva so tus(so mlaz voda), a da nema opasnost da si go skine himenot ?
Па зависи од јачината на тушот. Ако го пушти до максимум, не само што ќе и пукне, туку ќе се растече крв на сите страни. Ако нема варакина да избрише останува засекогаш, бидејќи хименот е свет, а течноста која ја содржи мошне густа како магма. Веднаш би ја октриле нејзините дома, затоа предупреди ја со време.
Јас мислам ако веќе толку многу сака на таков начин да се самозадоволува тогаш нека не ја пика целата глава на тушот внатре многу длабоко во вагината за да не допре дури до хименот туку само површински да си го масира клиторисот со млазот вода од тушот,па најверојатно се ќе си биде во ред.
Од мое лично искуство а и од она што го имам слушнато, имам дојдено до заклучок дека хименот и не така лесно пука напротив имам случка каде на девојката хименот и пукна вториот пат од како имавме односи
Здраво јас сум 13 години и се срамам да кажам дека го правам тоа но навистина неможам да се воздржам и тоа го правам само преку облека
Имам само 16 години,читав вака лево десно по форумиве за ова таканареченото ,,самозадоволување'' и сакам да пробам,ми требаат малку совети, а и незнам што е тоа оргазам(немој да ми се смеете) Дали има некои последици итн.позз
Девојки... дечко ми нема исти потреби како моите...во многу работи сме различни ама може да се средат некако ...ама во врска со сексот ептен се чувствувам лошо затоа што тој има помалку потреба за секс...а јас повеке ,...многу повеке од него..и затоа размислувам да си купам вибратор ......дали мислите дека е ок тоаа:?размислував да му раскинам затоа што што ке мие дечко што не ме задоволува ама сметам дека тоа некако не е доволно за да му раскинам......и да фрлам во вода 3годишна врска....а откако памтам за тоа се имаме расправано многу затоа што како што кажав има помали потреби од моите а јас си обожавам секс......а нему последно време праи ради реда...досадно било само секс бла бла..незнам што да си прам пошо потреба си си е потреба и не може да здосади потребата барем не мене...дали да се раскине или да се купи вибратор ,,,,секако дека постојат шанси да си најдам друг дечко кој што ке ме задоволи и кој што ке има слични желби на моите ама тоа не се знае додека не пробаш .......дајте ми некој совет што е подобро да направам ....пошто проблемов одамна е ./.